#SURVIVORGR: Ο ημιτελικός άγγιξε το αστρονομικό 79,8%! - Απόψε ο μεγάλος τελικός

0

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι οι δύο φιναλίστ του μεγάλου
τελικού του “Survivor”, που θα προβληθεί απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Χθες, στον ημιτελικό του “Survivor”, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος τέθηκαν σε μια νέα ψηφοφορία κοινού προκειμένου να αναδειχθούν οι δύο παίκτες του τελικού. Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.518.823 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 68,4%, ενώ έφτασε μέχρι και 79,8% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 57,6%.


Από νωρίς το μεσημέρι στο Άλσος Βεΐκου επικρατούσε το αδιαχώρητο, με τον κόσμο να έχει έρθει να δει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες που τους κράτησαν συντροφιά μέσα από το παιχνίδι πέντε μήνες. Στο σκηνικό που είχε στηθεί παρευρέθηκαν όλοι παίκτες του “Survivor”, «Διάσημοι» και «Μαχητές», ενώ την παράσταση έκλεψαν οι τρεις που διακρίθηκαν στον ημιτελικό. Δάκρυα, γέλια, χειροκροτήματα, επευφημίες, βίντεο από τη ζωή των παικτών στον Άγιο Δομίνικο κυριάρχησαν στο χθεσινό επεισόδιο.


Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τον μεγάλο τελικό του “Survivor”, που θα χαρίσει στο νικητή το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η αγωνία θα κορυφωθεί όταν λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Με μια νέα ψηφοφορία το κοινό θα δείξει την προτίμησή του στον παίκτη που κατάφερε να επιζήσει σ’ ένα εξωτικό νησί της Καραϊβικής για πέντε μήνες, να φέρει εις πέρας όλα τα αγωνίσματα, να… πολεμήσει με την πείνα, τις καιρικές συνθήκες, τη μοναξιά, τους άγνωστους συμπαίκτες του. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ή ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι ο μεγάλος νικητής; 

Απόψε το βράδυ στις 9, μόνο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !