Για τη συμμετοχή του στο Survivor μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνέντευξή του στο Λοιπόν.


Σε καλωσορίζουμε στην Ελλάδα μετά από 5 μήνες μακριά από την πατρίδα για χάρη του τηλεοπτικού παιχνιδιού «survivor».
Πολύ, δύσκολα στο «survivor», τρομερή εμπειρία που πέρα από χρήματα κέρδισα και πάρα πολλά μαθήματα ζωής. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες πολύ περισσότερο απ' ό,τι το περίμενα αλλά γυρίζοντάς στην Αθήνα σε μια μεγαλούπολη με βαβούρα, βλέπω ότι κι εδώ είναι δύσκολα τα πράγματα. Εκεί μπορεί να πεινάγαμε αλλά είχαμε ηρεμία, δεν είχαμε τα κινητά, τα αυτοκίνητα και την κίνηση. Τελικά κι η Αθήνα θέλει «survivor».

Σου έλειψε η επικοινωνία με τον κόσμο, η επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους; 
Δεν ήμουν σ’ ένα βουνό, είμαι παιδί της..πόλης κι ήταν μεγάλο σοκ το «survivor». Όταν κοιμάσαι βρεγμένος σ' ένα ξύλο και πεινάς, το κινητό δε σου λείπει καθόλου.

Είχες ζήσει ανάλογη εμπειρία στη ζωή σου; 
Όχι, και κάμπινγκ έχω κάνει μόνο για δύο βράδια, αλλά καμία σχέση οι συνθήκες του «survivor», δεν έμοιαζε με τίποτα από αυτά που είχαμε ζήσει.

Δήλωσες συμμετοχή ή σου έγινε πρόταση να πας στο παιχνίδι; 
Μου έκαναν πρόταση να πάω. Κανείς δεν περίμενε τόσο μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού, ούτε η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη από την παραγωγή, ούτε ο ίδιος ο Ατζούν δεν περίμενε τέτοιο φανατισμό. Όσο κι αν μας έλεγαν, ότι δεν θα πιστεύουμε αυτό που θα ζήσουμε όταν γυρίζουμε στην Ελλάδα, δεν περιμέναμε ότι ο κόσμος θα έχει τέτοιο φανατισμό. Όπου πηγαίνω με αγκαλιάζουν, μου εκφράζουν την αγάπη τους, μου λένε «Σ' αγαπάμε», με φωνάζουν όλοι «Σπαλ». Τα παιδιά είναι πολύ φανατισμένα και το καλό αυτής της υπόθεσης. για τη νέα γενιά και χα παιδιά, είναι ότι άφησαν λίγο τα τάμπλετ και τα κινητά και βγήκαν στην αλάνα να παίξουν, να στήνουν «survivor» στην άμμο, όπως και η δική μου η γενιά που παίζαμε έξω στις γειτονιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]