Μαριάννα Τουμασάτου: Κι όμως έχει δει μόνο ένα επεισόδιο του SurvivorΗ Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τις πτυχές τις τηλεόρασης.


-Πώς σας φάνηκε η ανατροπή στο τηλεοπτικό πεδίο-φέτος; Επανήλθε ένα ριάλιτι από το πουθενά, σάρωσε σε τηλεθέαση, σε ένα μικρότερο κανάλι, που δεν έχει συνηθίσει τέτοιες επιτυχίες... Και ανατρέπει για τη νέα σεζόν όλο το σκηνικό.


«Δεν το παρακολουθώ, μόνο ένα επεισόδιο έχω δει. Για να υπάρχει, κάποιο λόγο ύπαρξης έχει.  Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι μπορεί να προσφέρει ίο ίδιο πράγμα κάθε μέρα... Έχουν ξαναέρθει τέτοια και έχουν φύγει. Η τηλεόραση αυτό είναι. Το πρώτο τραβάει πολύ το ενδιαφέρον, το δεύτερο σου αρέσει, το τρίτο το συνήθισες, .Το τέταρτο  δεν το θυμάσαι -και πάλι από την αρχή. Και στα σίριαλ κάπως έτσι πάμε... Η τηλεόραση χωράει πολύ κόσμο και για όλα τα γούστα»


-Σε προσωπικό επίπεδο πώς βιώνετε τη δυσκολία της εποχής;


«Τη δυσκολία της εποχής τη βιώνουμε όλοι πάρα πολλά χρόνια, απλά την καταλάβαμε λίγο απότομα. Λέμε για την κρίση του Ί7 και του ‘16, λες και δεν είχαμε το ‘15 και το ‘14, το  ‘13 και το ‘10. Δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Γινόταν σιγά σιγά πολλά χρόνια».


-Τι θέλετε να κάνετε τον ελεύθερο σας χρόνο;


«Να τον περνάω με την κόρη μου και την οικογένεια μου. Δεν με ενδιαφέρει πού θα πάω. Αν μπορώ να πάω διακοπές καλύτερα, αλλά και στο σπίτι πάλι ωραία είναι».


-Πόσων ετών είναι πια η κορούλα;


«Είναι 6,5. Η κινητήριος δύναμη για όλα είναι τα παιδιά»


Πηγή: Τηλεθεατή.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Αλέξανδρος Ρούτας

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: