Όλο το ρεπορτάζ για το SURVIVAL SECRETS που στήνει το Ε...

0

το τεράστιο έπαθλο ,το διαφορετικό κόνσεπτ κι όλα τα ονόματα που συζητούν με το κανάλι

Το Ε αυτή την περίοδο ετοιμάζει πυρετωδώς ,όπως γνωρίζετε, το δικό του ριάλιτι επιβίωσης ,που θα ονομάζεται SURVIVAL SECRETS και που θα γυριστεί στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό. Οι ιθύνοντες τρέχουν και δεν φτάνουν μια και το πρόγραμμα πρέπει να βγει στον αέρα το πολύ μέχρι αρχές Σεπτέμβρη.Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί ,κυρίως για την παρουσίαση. Σήμερα το πρωί, η εκπομπή του καναλιού, Φτιάξε καφέ να σ' τα πω, παρουσίασε εκτενές κι αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το νέο αυτό ριάλιτι.

Όπως ανέφεραν ,λοιπόν, όσον αφορά αρχικά το μέρος που θα γυριστεί το ριάλιτι, η παραγωγή έχει βάλει στο...μάτι 4 τοποθεσίες και όχι μια,την Κουρούτα, όπως έχει εδώ και καιρό γραφτεί. Εν συνεχεία, ως προς το κόνσεπτ, πρόκειται για κάτι αρκετά διαφοροποιημένο από το γνωστό Survivor, μια και τα αγωνίσματα θα είναι μακράν δυσκολότερα ενώ και η απόκτηση της τροφής θα γίνεται μέσα από εντελώς σύνθετες διαδικασίες. Μάλιστα, ακόμη και το τελικό έπαθλο θα είναι πολύ υψηλότερο από ό,τι του Survivor, καθώς, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ,θα ξεπερνά τις 200.000 ευρώ,τη στιγμή που ο Ντάνος στον Σκάι πήρε 100.000!

Ποια πρόσωπα τώρα έχουν δεχτεί πρόταση για τον ρόλο της παρουσίασης; Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη, Θέμη Μάλλη, αρχικά για την παρουσίαση πέρασε από το μυαλό του καναλιού να βάλουν γυναίκα,όμως, η ιδέα εγκαταλείφθηκε. Έτσι, προσέγγισαν άνδρες παρουσιαστές. Ο Ηλίας Ψινάκης, λοιπόν, είναι ο ένας που προσέγγισε η παραγωγή.Το 2ο όνομα που φαίνεται να δέχτηκε πρόταση είναι αυτό του Μίλτου Μακρίδη, που απέχει καιρό από την τηλεόραση ,ενώ στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ποια ονόματα ,όμως, δέχτηκαν πρόταση για να λάβουν μέρος;  Η Πηγή Δεβετζή,που μάλιστα είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει, ο πρωταθλητής, Μιχάλης Ζαμπίδης, ο πολίστας ,Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιούρκας Σεΐταρίδης, ο πρώην μπασκετμπολίστας ,Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο βετεράνος τερματοφύλακας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ακόμη, πρόταση δέχτηκαν και ηθοποιοί. Έτσι,τα ονόματα που σκέφτηκε το Ε είναι: Ορέστης Τζιόβας, Κατερίνα Γερονικολού και Μέμος Μπεγνής. Βέβαια, η παραγωγή πλησίασε και τραγουδίστριες,όπως η Βανέσα Αδαμοπούλου, η Ήβη Αδάμου και η Μαριάντα Πιερίδη . Επί πλέον, ακούστηκε πως στους παίκτες θα είναι και ένα ζευγάρι ,που θα είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Όλγα Φαρμάκη. Άλλα πρόσωπα που δέχτηκαν πρόταση είναι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η Γιολάντα Διαμαντή και ο Γιώργος Σατσίδης . Έκπληξη προκαλεί το ότι σύμφωνα με την εκπομπή και τη Τζωρτζέλα Κόσιαβα, πρόταση έχει γίνει και στον Φίλιππο Γλύξμπουργκ, τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Δες αναλυτικά το ρεπορτάζ στο ακόλουθο video:


Να σας υπενθυμίσουμε πως,όπως σας γράψαμε(θυμηθείτε εδώ) ,για την παρουσίαση συζητήσεις έχει κάνει και ο Κώστας Σόμμερ, κι είναι πολύ πιθανό να αναλάβει εκείνος το εν λόγω πρότζεκτ του Ε...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !