Ερωτική κομεντί με super καστ

Unknown
2


«Η ζωή της άλλης», «Κλεμμένα Ονειρα», «Δικαίωση». Ο Δημήτρης Αρβανίτης έχει καταφέρει επάξια να κερδίσει τον τίτλο του μετρ των μεγάλων επιτυχιών στην ιδιωτική τηλεόραση.


Αυτή την εποχή ο σκηνοθέτης ετοιμάζεται να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού με τη νέα δουλειά που έχει στα σκαριά. Θέλετε και το καλύτερο; Δεν θα έχει ίντριγκες και δράματα όπως οι προηγούμενες. Δεκατρία χρόνια μετά τον «Εραστή δυτικών προαστίων», ο Αρβανίτης επιστρέφει στην κωμωδία!


«Κάναμε έναν πιλότο για μια κωμωδία που τιτλοφορείται “4x4”» λέει στην «Espresso» ο γνωστός σκηνοθέτης και συνεχίζει με την πλοκή της σειράς: «Αφορά την ιστορία τεσσάρων γυναικών, οι οποίες ήταν συμμαθήτριες στα παιδικά τους χρόνια και λίγο πριν από τον γάμο της μίας από αυτές αποφασίζουν να συναντηθούν. Εκεί τους έρχεται η ιδέα να δουν κατά πόσο οι άντρες τους είναι πιστοί. Ετσι αποφασίζουν να ριχτεί η μία στον άντρα της άλλης.
Εκείνοι δεν ξέρουν για τη σχέση των γυναικών και όταν το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή γίνεται της κακομοίρας».


Βέβαια, ο Δημήτρης Αρβανίτης αποφεύγει να δώσει παραπάνω στοιχεία, αφού δεν θέλει να χαλάσει τις εκπλήξεις που περιμένουν τους τηλεθεατές. «Οι βασικές ηρωίδες είναι η Λυδία (Κατερίνα Μισιχρόνη), η Βερόνικα (Νίκη Γρανά), η Βούλα (Θωμαΐς Ανδρούτσου) και η Ανδρονίκη (Πηνελόπη Αναστασοπούλου). Κάποιες από αυτές, στην προσπάθειά τους να ξελογιάσουν τον άντρα της άλλης, θα δουν τις πράξεις τους να γυρίζουν μπούμερανγκ» συνεχίζει.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καθόλου πρωτότυπη ιδέα. Η Ιδέα είναι ίδια με το μείνε Δίπλσ μου που έπαιζε στον Aλφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ιντριγκα υπαρχει παντα στις σειρες ειτε ειναι δραματικες,ειτε θριλερ,ειτε κωμωδιες ειτε σαπουνοπερες, ειναι απαραιτητο για την εξελιξη της σειρας .Επισης οι πιο επιτυχημενες κωμωδιες που εχουν βγει ειχαν κ δραμα μεσα αρα οι ελλειψη αυτων των στοιχειων δεν νομιζω οτι ειναι ακριβως το καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !