Αλλαγή ώρας για τις ειδήσεις του STAR; Όλη η αλήθεια...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Καμία σταθερότητα στις ώρες προβολής των δελτίων ειδήσεων δεν φαίνεται να υπάρχει. Έτσι,λοιπόν,την Τετάρτη ανακοίνωσε ο Γιάννης Λάτσιος στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 από τον Σεπτέμβριο θα μετακινηθεί από τις 7 στις 8 το βράδυ.

Οι εξελίξεις φαίνεται ότι φέρνουν και την αλλαγή με τις ειδήσεις του STAR με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ¨Φτιάξε Καφέ¨ και της Ανθής Βούλγαρη,πολύ έγκυρη πηγή το βράδυ της Τετάρτης της μετέφερε πως κατά πάσα πιθανότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού της Κηφισιάς  θα προβάλλεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στις 7 το βράδυ.

Αν η παραπάνω πληροφορία ισχύει,τότε θα είναι μία μεγάλη αλλαγή για το STAR και θα αλλάξουν και οι ισορροπίες στον ανταγωνισμό. Θα έχουμε τη μάχη ανάμεσα στη Μάρα Ζαχαρέα και τον Αντώνη Σρόιτερ,αλλά και του Νίκου Χατζηνικολάου με τη Σία Κοσιώνη.

Πάντως το tvnea.com επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του STAR και έμαθε ότι για την ώρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κουβέντες μπορεί να γίνονται,αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ληφθεί καμία οριστική απόφαση από τη στιγμή που δεν έχει αποφασιστεί η δομή του υπόλοιπου προγράμματος και κυρίως η ώρα προβολής του μεσημεριανού δελτίου.

Όπως και να χει,η ¨ενδεχόμενη¨ αλλαγή δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την κίνηση του ΑΝΤ1 να μετακινήσει το δικό του δελτίο στις 8. Αν οι ειδήσεις του STAR μεταφερθούν στις 7 θα είναι μία απόφαση με βάση τις βάρδιες των τεχνικών και όχι τον ανταγωνισμό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !