Ποιοι θα επηρεαστούν από την 'ένωση' STAR - ΣΚΑΪ...

0

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συνεργασία ΣΚΑΪ και STAR ανατρέπει τα δεδομένα στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό, αφού η συμμαχία των δυο σταθμών δημιουργεί έναν παντοδύναμο τηλεοπτικό πόλο
στην αγορά των ΜΜΕ, με τεράστιο εκτόπισμα σε ενημέρωση, ψυχαγωγία και διαφήμιση. Η δύναμη του συγκεκριμένου πόλου είναι αυτονόητη και μένει να αποτυπωθεί στο μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας, δεδομένου ότι οι δύο θα έχουν τεράστια περιθώρια ελιγμών, αλλά και ευνοϊκών συμφωνιών με τους πελάτες τους!

Επί πλέον, η συμφωνία των δυο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν τη δει κανείς μέσα από το υφιστάμενο πλαίσιο του τηλεοπτικού ανταγωνισμού και φυσικά της αγοράς συνολικά. Με άλλα λόγια η συμφωνία ΣΚΑΪ και STAR έρχεται σε μια στιγμή που ο ALPHA μοιάζει εξασθενισμένος, αντιμετωπίζοντας – σύμφωνα με το ρεπορτάζ- οικονομικές δυσκολίες στην προσπάθειά του να «χτίσει» ένα νέο ανταγωνιστικό πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν.Το MEGA είναι ανύπαρκτο, αλλά ακόμη κι αν «ξυπνήσει» λέγεται ότι θα αποτελέσει τον τρίτο εταίρο, ενώ ο ΑΝΤ1 που στην ουσία είναι και ο βασικός «αντίπαλος» των δύο, διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις (οικονομικές, τεχνικές κ.ά.) για να σταθεί δυνατά και με αξιώσεις «απέναντι» στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό. Βεβαίως ,το κανάλι του Θοδωρή Κυριακού θα πρέπει να επενδύσει μεγάλα ποσά για πρόγραμμα την επόμενη σεζόν και να επιδείξει την απαραίτητη αντοχή, ώστε να διεκδικήσει με επιτυχία το μερίδιο της διαφημιστικής πίτας που του αναλογεί.

Είναι ,όμως, αυτονόητο ότι, τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και ο ALPHA, ξεκινούν από μια δυσκολότερη αφετηρία, μια και τα προγράμματα του ΣΚΑΙ είναι πλέον γνωστά και δοκιμασμένα στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.Αυτό,έχει ως αποτέλεσμα οι διαφημιστές να αισθάνονται μεγαλύτερη σιγουριά.

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !