Νίκος Μουρατίδης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ούρλιαζε κι έλεγε.... είμαι η star!

0

Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη έφτιαξε και παρουσίασε ο Πάνος Ζόγκας στο περιοδικό Down Town. Ο Νίκος Μουρατίδης εξομολογήθηκε ένα άγνωστο περιστατικό με έναν καβγά της Ελληνίδας σταρ με έναν φωτογράφο από τη Χιλή.


«Τότε είχα αναλάβει το promotion της παράστασης. Της πρότεινα να κόψει τα μαλλιά της. Το δέχτηκε. Με καλεί σπίτι της μια μέρα και μου εμφανίζεται με την περούκα του Πίπη.

“Κοίτα, Νίκο! Δεν είναι υπέροχη λύση;”. Της απαντώ: “Είσαι τρελή; Θα παίξεις στο Victor Victoria με την περούκα του Πίπη; Τραγικό”. Αποκλείεται! Είχα κλείσει εξώφυλλο στο περιοδικό της εποχής Ένα την ώρα του κουρέματος από τον κομμωτή της, τον Τζόνι.

Επίσης, ήμουν διευθυντής στη Μανίνα και μοίρασα δέκα τυχερές τούφες από τα μαλλιά της. Αργότερα έμαθα ότι είχε γίνει μεγάλη φασαρία στο σπίτι της, αφού οι φίλοι της είχαν αρχίσει να της λένε “πρόσεχε γιατί μπορεί οι τρίχες να χρησιμοποιηθούν σε μαύρη μαγεία και να προκαλέσουν κακό”.

Ο φωτογράφος ήταν από τη Χιλή. Η Αλίκη, φυσικά, είχε άποψη και υπήρξε ένταση μεταξύ τους. Αυτός δεν ήξερε ποια ήταν και άρχισε να της λέει “είμαι ο φωτογράφος κι εγώ κάνω κουμάντο!” κι εκείνη ούρλιαζε “είμαι η star!”», αποκάλυψε ο Νίκος Μουρατίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !