Κουτσελίνη: 'Αν η εκπομπή μου στο STAR τελειώσει,εγώ θα είμαι πολύ χαρούμενη για...'


Η Ζήνα Κουτσελίνη υπηρέτησε για πάρα πολλά χρόνια τον ρόλο τής αρχισυντάκτριας ,και πριν 2 χρόνια το STAR τής έδωσε την ευκαιρία να αναλάβει για 1η φορά την παρουσίαση μιας εκπομπής.

Η παρουσιάστρια μιλά τόσο για την καριέρα της πίσω από τις κάμερες όσο και για την παρουσίαση...

«Έκανα 25 χρόνια πίσω από τις κάμερες τηλεόραση και εισέπραττα μεγάλα νούμερα γιατί αυτά διεκδικούσα. Σήμερα ,λοιπόν, που είμαι μπροστά διεκδικώ την αγάπη του κόσμου ,και τα νούμερα τα βάζω σε δεύτερη μοίρα. Οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις κάμερες είναι για τα νούμερα, οι άνθρωποι που είναι μπροστά πρέπει να κοιτάξουν να είναι ο εαυτός τους και να καλύπτουν αυτά τα κενά που ο κόσμος χρειάζεται από την τηλεόραση. Όταν είσαι μπροστά δεν τα μετράς πια όλα με τα νούμερα… Και να σου πω και κάτι; Αν αύριο το πρωί τελειώσει αυτή η εκπομπή, εγώ θα είμαι πολύ χαρούμενη για τη διαδρομή που έζησα. Αυτό που βλέπω πια είναι ότι ο κόσμος δεν περιμένει από μένα να κάτσω στον καναπέ μου και να του σχολιάσω το Survivor, από μένα περιμένει να του δείξω τι σημαίνει πραγματικό survivor. Αυτό. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, στον κύριο Κυριακόπουλο, στον κύριο Αλκαλάι, στην κυρία Woodfield, στην κυρία Γεωργακοπούλου και στην κυρία Λογοθέτου για την περσινή σεζόν. Πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη και πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα καλά και να είμαστε πιο κοντά στον άνθρωπο», δηλώνει η Ζήνα Κουτσελίνη στο star.gr.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: