ΣΚΑΪ -STAR: Η συνεργασία τους που εγκαινιάζει νέα δεδομένα στον χώρο των media...


Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να απέτυχαν όσες προσπάθειες έγιναν για συγχωνεύσεις στα media, φέτος ,όμως, αναμένεται να ευοδωθούν όλες και μάλιστα με το παραπάνω, αφού όπως όλα δείχνουν
το καλοκαίρι του 2017 θα μείνει στην ελληνική ιστορία των ΜΜΕ για την πρώτη μεγάλη συνεργασία στον χώρο της τηλεόρασης.

Η συμφωνία, λοιπόν, του ΣΚΑΪ με το STAR – αν και δεν είναι συγχώνευση, αλλά συνεργασία σε τεχνικό επίπεδο -αναμένεται να αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα εξελίξεων αφού για τα ελληνικά δεδομένα, θα πρόκειται για τηλεοπτικό κολοσσό που δυνάμει μπορεί να σαρώσει τη διαφημιστική αγορά και όχι μόνο! Στην ουσία η συμφωνία των δυο καναλιών προβλέπει τη συγχώνευση των τεχνικών υπηρεσιών και την εγκατάστασή τους στο κτήριο του STAR στην Κάτω Κηφισιά. Συγκεκριμένα οι δυο σταθμοί θα έχουν κοινά συνεργεία, μάστερ, ροή και μονταζιέρες! Δηλαδή κοινό λογισμικό.

Για να γίνει, όμως, περισσότερο κατανοητό τι σημαίνει πρακτικά η συνεργασία των δυο σε τεχνικό επίπεδο, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι ο ενημερωτικός τομέας του ΣΚΑΪ μετακομίζει στο STAR! Δηλαδή η ενημερωτική καρδιά του καναλιού θα χτυπά στην κάτω Κηφισιά. Και η ψυχαγωγική στο Φάληρο, αφού ως γνωστόν του χρόνου ο ΣΚΑΪ θα δώσει έμφαση στην ψυχαγωγία.Για αυτό ,άλλωστε ,έχει αποφασίσει να μειώσει δραστικά την ενημέρωση, με αποτέλεσμα όσοι δημοσιογράφοι του το επιθυμούν θα εντάσσονται στο δυναμικό του ACTION 24, όπως έχει ξεκινήσει να συμβαίνει από την περασμένη εβδομάδα. Τέλος να σημειωθεί ότι στη συνεργασία ΣΚΑΪ και STAR, θα ενταχθεί και το MEGA όταν επαναλειτουργήσει, τουλάχιστον αυτό διαρρέουν όλες οι πλευρές, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει τυπική συμφωνία των μετόχων του καναλιού.

Πηγή: Enimerosi4.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: