Σε απόλυτο πανικό ο SKAI...

Ενισχύονται οι πιθανότητες που θέλουν τελικά τον Τούρκο παραγωγό να αποφασίζει να βγάλει τον Οκτώβριο τον δεύτερο κύκλο του ¨Survivor¨ και όχι τον Φεβρουάριο του 2018,όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Αυτό είναι και το επικρατέστερο σενάριο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να μη θέλει να αφήσει τους ¨Νομάδες¨ του Ant1 χωρίς ομοειδή ανταγωνισμό απέναντι.

Αυτό σημαίνει ότι τα σόου του καναλιού,όπως το ¨Eλλάδα έχεις ταλέντο ¨ και το ¨The Voice¨ μεταφέρονται αυτομάτως στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Είναι αμφίβολο κατά πόσο η παραπάνω κίνηση θα ευνοήσει τον SKAI. Μη ξεχνάμε πως η δοσολογία του ¨Survivor¨ την περασμένη σεζόν ήταν υπερβολική και χρειάζεται αρκετός χρόνος για να ¨ξεκουραστεί¨ το concept και όχι μόνο ένα καλοκαίρι. Καίγονται όλα! Ο Άγιος Δομήνικος,ο Σάκης Τανιμανίδης και το concept θα καούν πριν προλάβουν να εντυπωθούν στην τηλεοπτική μας μνήμη. Η επίσπευση του δεύτερου κύκλου δείχνει ότι κάποιοι στην τούρκικη εταιρεία παραγωγής είναι πανικόβλητοι και τρέχουν και δεν φτάνουν. Μάλιστα,αποδεικνύουν περίτρανα τη δυναμική των ¨Νομάδων¨ του ΑΝΤ1,αφού ο φόβος τους είναι εμφανής. Τέτοιες κινήσεις γίνονται αντιληπτές από τον κόσμο και σε κάθε περίπτωση το τηλεοπτικό κοινό θα προτιμήσει να δει από περιέργεια τους ¨Νομάδες¨ παρά ένα δεύτερο ¨Survivor¨ που δεν πρόλαβε καν να πάρει ανάσα....

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: