Ο άνθρωπος που έδωσε το 'Ok' για να μπει η Κοκκίνου στο YFSF...


Η τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου, που φέτος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του FAMILIAR,
μιλά για τους συνεργάτες της, και αποκαλύπτει ποιος έδωσε το τελικό ''οκ'' για να μπει στην επιτροπή...

Είναι γνωστό πως με τον Φώτη (σ.σ. Σεργουλόπουλο) και τον Νίκο (σ.σ. Μουτσινά) είστε φίλοι. 

Ναι, θυμάμαι ακόμα να πηγαίνω στο σπίτι του Φώτη έγκυος με την κοιλιά στο στόμα. Και με τον Νίκο είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. 

Με τον Σταμάτη Φασουλή πώς είναι η σχέση σας; 

Έχει εξελιχθεί σε μεγάλη μου αδυναμία. Είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο μαθαίνω. Ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και άνθρωπος, ο πιο ευγενής που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Και δοτικός. Σκέψου πως είχε πάει εκδρομή, μας σκέφτηκε και μας έφερε σακούλες με φασκόμηλο στο παιχνίδι. Τις προάλλες, μου έφερε μανόλιες από τον κήπο του, οι οποίες άνοιξαν αμέσως μόλις τις έβαλα στο νερό! Πάντα θα μου φιλήσει το χέρι. Τον αγαπώ και δεν το λέω δημοσιοσχεσίτικα, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θέλω να τον κρατήσω στη ζωή μου, όχι καθημερινά, αλλά πού και πού να τον βλέπω, να κάνω πράγματα μαζί του. 

Δραστηριοποιείστε σε διαφορετικούς χώρους. Φοβήθηκες μήπως είναι σνομπ απέναντί σου; 

Όχι. Τον είχα γνωρίσει το 2006, όταν η Τζένη Μπότση, η οποία είναι κουμπάρα μου, με κάλεσε στην παράσταση όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Σταμάτη – εκείνος ήταν και ο σκηνοθέτης. Παρότι ήταν κουρασμένος, όταν πήγα να τον συγχαρώ μετά το τέλος της παράστασης, ήταν ευγενής και χαλαρός. Επίσης, ο Σταμάτης ήταν εκείνος που έδωσε το τελικό OK για να είμαι στην επιτροπή του YFSF. Εκείνος είχε κλείσει πρώτος. Άρα, για να με έχει εγκρίνει, δεν θα ήταν σνομπ απέναντί μου. 

Σκέφτηκες πως θα υπάρχει εκτίμηση προς το πρόσωπό σου…

Ναι. Μου είπε πόσο με εκτιμάει και στη φωτογράφιση που κάναμε για το Y.F.S.F. .

Έχεις πει σε κάποια συνέντευξή σου πως θα ήθελες να δοκιμαστείς, υπό συνθήκες, σε μιούζικαλ. Το έχεις συζητήσει με τον Σταμάτη;

Σε ένα διάλειμμα του σόου λέω στον Νίκο και τον Σταμάτη –κάθομαι ανάμεσά τους και έτσι μου είναι εύκολο να μιλάω μαζί τους– «θέλετε να κάνουμε ένα μιούζικαλ εμείς οι τρεις;» και γυρίζει αμέσως ο Σταμάτης και φωνάζει «ναι, ναι, θέλω να μαζευτούμε να το φτιάξουμε». Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνει τώρα, απλά είδα τον ενθουσιασμό του. Πρέπει να σου πω, όμως, ότι προβληματίζομαι, γιατί δεν ξέρω πόσο καλή ηθοποιός μπορώ να είμαι. Δεν μπορεί όλοι να τα κάνουμε όλα. 

Ναι, αλλά ένας καλός σκηνοθέτης μπορεί να σε κατευθύνει σωστά και να σε εντάξει ομαλά σε ένα μιούζικαλ...  

Βέβαια! Συζητούσαμε και με τη Δέσποινα (σ.σ. Βανδή) για το μιούζικαλ στο οποίο έπαιξε (σ.σ. Mamma Mia!) και μου έλεγε πως οι πρόβες που κάνουμε εμείς οι τραγουδιστές δεν είναι τίποτε. Έκαναν επί τρεις μήνες οκτάωρες, για να μάθουν λόγια και χορογραφίες.

Αυτά δήλωσε στο περιοδικό, People, και τον Γιώργο Πράτανο. 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: