O Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Μένιο Φουρθιώτη:Είναι δημοσιογραφική αλητεία...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Δεν άντεξε ο Γιώργος Λιάγκας και ξεσπάθωσε μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή στον ¨Λάμψη 923¨. Κάθε Σαββατοκύριακο παρακολουθεί την εκπομπή ¨Αποκαλυπτικά¨ να του ασκεί πολύ σκληρή κριτική και έτσι βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει με το δικό του τρόπο στον Μένιο Φουρθιώτη,αλλά και γενικότερα στην εκπομπή του ΈPSILON. Δείτε τι ακριβώς είπε:

«Θα είμαστε εδώ κανονικά  τον Σεπτέμβριο, επειδή αναρωτιέστε κλπ. Εγώ δεν το έχω πουλήσει ποτέ, αυτό που κάνουν άλλοι … Έτσι μου ήρθε να μιλήσω λίγο για εμένα σήμερα. Δεν πειράζει, το δικαιούμαι. Μιλάνε όλοι οι άλλοι για εμένα φέτος, εκτός από εμένα. Και θέλω να πω μερικά πράγματα, τα οποία σίγουρα δεν θα τύχουν αναπαραγωγής όπως τυχαίνουν άλλα πράγματα. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που γίνεται φέτος, ειλικρινά δηλαδή και το μοιράζομαι με ένα ακροατήριο που μας έχει τιμήσει με υψηλές ακροαματικότητες, φτάσαμε δηλαδή φέτος στις μετρήσεις να είμαστε ακόμα και πέμπτος σταθμός. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, μία απολύτως σατιρική εκπομπή, προφανώς και όταν ξεκινάμε και λέμε ότι είμαστε οι καλύτεροι στον πλανήτη, στον γαλαξία κλπ προφανώς και δεν πιστεύουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι.

 Όταν βγαίνουμε και λέμε «ρε Στέλιο Διονυσίου, εμείς οι χοντροί» βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα «όταν αδυνατίζουμε μπορεί να γίνουμε και λίγο λουλούδες» και κάνουμε πλάκα και κάνω μετά τον ομοφυλόφιλο, δεν το λέω για να πειράξω τον Στέλιο Διονυσίου, το λέω για να πειράξω τον εαυτό μου. Όταν λοιπόν πια διαστρεβλώνουμε την αλήθεια, κόβουμε αυτά που θέλουμε να κόψουμε, που δεν έχει ξαναγίνει τηλεοπτικές εκπομπές να ασχολούνται με ραδιοφωνικές, στον κόσμο όλο δεν το έχω συναντήσει.

Σήμερα είμαι σε φάση τσαντίλας. Νομίζουν, ρε γ… ότι όταν δεν μιλάς ότι είσαι αδύναμος. Ότι  έχασες την άποψή σου. Δεν έχω ανάγκη να υπερασπιστώ κανέναν, αλλά να σου πω κάτι, η αλητεία έχει  και όριο. Δεν μπορεί δηλαδή εδώ σε μία πλάκα της εκπομπής που κάνω τον βλάχο και σου λέει μέσα ο βλάχος «εγώ σου λέω να παντρευτείς» και σου κάνουμε πλάκα και σου λέω αν σου έχουν κάνει πρόταση γάμου και μου λες εσύ «πως έκανες εσύ πρόταση γάμου;» και σου λέω εγώ πώς έκανα, σα βλάχος, πρόταση γάμου και μου λες «συγκινήθηκες;» συγκινηθήκαμε λέω. Και να βγαίνουν την επόμενη μέρα και να λένε ότι είπε ο Λιάγκας ότι έκλαψε που χώρισε. Και να με σταματάει ο κόσμος στον δρόμο και να μου χτυπάει το χέρι στην πλάτη και να μου λέει «έκλαψες Γιώργο;» Κατάλαβες;

Αυτό είναι αλητεία, είναι αλητεία! Κι είναι κρίμα γιατί κάποιοι άνθρωποι  μπορεί να είναι αμόρφωτοι αλλά κάποιο ταλέντο έχουν για να έχουν ξεχωρίσει, είναι κρίμα να σπαταλάνε το ταλέντο τους εκεί. Και θέλω να τους συμβουλέψω, επειδή είμαι μεγαλύτερος κι έχω κάνει μια μεγάλη πορεία με πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, με λεφτά, με αγάπη του κόσμου και μακάρι να κάνουν το 1/10 της πορείας που έχω κάνει εγώ στην τηλεόραση.


Γιατί και φέτος να αποτύχω και να κλείσω την καριέρα μου, έχω κάνει μια μεγάλη πορεία κι αυτό δεν σβήνει. (Όπως δεν σβήνει η πορεία της Κορομηλά κλπ. Κλπ.) θέλω να τους συμβουλέψω επειδή δεν έχουν κάνει πορεία και είναι στην αρχή, ότι αν έχουν ένα ταλέντο ας το αξιοποιήσουν διαφορετικά. Παραποιώντας την αλήθεια και λέγοντας ψέματα, τους βλέπει ο κόσμος και γελάει μαζί τους. Δεν τους παίρνει στα σοβαρά. Το ότι κάνεις σε ένα μικρό κανάλι κάποια καλά νούμερα γινόμενος νούμερο ο ίδιος δεν σε απαλλάσσει.

Δεν είναι Κολυμβήθρα του Σιλωάμ τα νούμερα τηλεθέασης. Μην διαστρεβλώνετε την αλήθεια. Κάντε κριτική αν θέλετε ακόμα και λέγοντας ψέματα ή οτιδήποτε άλλο, επί πραγματικών γεγονότων. Είναι αλητεία δημοσιογραφική, είναι αλητεία ανθρώπινη να διαστρεβλώνεις μια πραγματικότητα για να κάνεις κριτική. Είναι ντροπή. Δεν ντρέπονται; Δείτε τη ζωή τους για να καταλάβετε αν ντρέπονται… Ο καθένας έχει μια πορεία μπροστά να διαγράψει αλλά έχει και μια πορεία πίσω και δεν διαγράφεται τίποτα από το παρελθόν μας. Γιατί το παρελθόν μας, καλώς ή κακώς, ακόμα και λάθη να έχουμε κάνει και να τα έχουμε παραδεχτεί, κάτι λέει για εμάς».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !