O Νίκος Αρβανίτης για τον ρόλο του στο 'Σαν οικογένεια':«Στα 90 επεισόδια,δεν τον βλέπω να...»

0

Μετρά 30 χρόνια στον χώρο του θεάματος, καθώς μπορεί να πέρασε στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, αλλά η ενασχόλησή του με τα θεατρικά κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων τον «έκλεψε»
από τις θετικές επιστήμες ,και τον «έριξε» στην αγκαλιά των Tεχνών, με τις ευλογίες και των γονιών του. Ο λόγος για τον Νίκο Αρβανίτη, τον αξιόλογο ηθοποιό από τη Θεσπρωτία, ο οποίος μίλησε στην «Espresso» και τη Μαρία Ανδρέου με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα καθημερινή σειρά του Alpha και της Μαρίας Γεωργιάδου, με τίτλο «Σαν οικογένεια».

Τι λέει για τον ρόλο του στη σειρά;
«Ο ήρωας που υποδύομαι, ο Λουκάς, είναι ο σκληρός διευθυντής ορφανοτροφείου. Δεν τον σταματάει τίποτα προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του. Για μένα αυτός ο τύπος είναι ανασφαλής, φοβισμένος, μπερδεμένος. Ουσιαστικά, συναισθηματικά ανάπηρος. Μέσα από την ισχύ που έχει ασκεί πίεση στους άλλους, και μάλιστα με κυνισμό, για να νιώσει εκείνος καλύτερα. Στα 90 επεισόδια της σειράς δεν τον βλέπω να αλλάζει», λέει ο ηθοποιός.

Έπειτα, συνεχίζει με αποκαλύψεις για τη συνέχεια του σίριαλ...  
«Η αδυναμία του είναι η Νίκη (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), μια ευαίσθητη και όμορφη κοπέλα, που μεγαλώνει στο ορφανοτροφείο. Το επίμονο ενδιαφέρον του την κολακεύει και θα τον ερωτευτεί. Όμως, σιγά σιγά θα αρχίζει να ανακαλύπτει τα μυστικά του, τους ανθρώπους που τον βοηθούν οικονομικά για να πολιτευτεί και τότε θα πάψει να τον εμπιστεύεται»,αναφέρει.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !