Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην πρώτη ιταλική παραγωγή του Netflix

Unknown
0

Το «Suburra» του 2015 ήταν ένα στυλιζαρισμένο, βίαιο νεονουάρ για τη μαφιόζικη πολιτική πραγματικότητα της Ιταλίας από τον σκηνοθέτη του τηλεοπτικού «Gomorra», Στέφανο Σολίμα. Οπως και η ταινία, έτσι και η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά στηρίζεται στο βιβλίο των Τζιανκάρλο Ντε Κατάλντο και Κάρλο Μπονίνι, το οποίο με τη σειρά του βασιζόταν σε ένα πραγματικό σκάνδαλο γύρω από τη μάχη για τον έλεγχο και τη μετατροπή μιας παραθαλάσσιας πόλης έξω από τη Ρώμη σε παράδεισο του τζόγου.


Μόνο που η καινούργια σειρά θα αποτελεί ουσιαστικά πρίκουελ και θα εκτυλίσσεται λίγα χρόνια πριν από τα γεγονότα της ταινίας.

Η σειρά αποτελεί την πρώτη ιταλική παραγωγή του Netflix, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Cattleya και το τηλεοπτικό κανάλι Rai, και θα περιστρέφεται κι αυτή γύρω από τις διασυνδέσεις ανάμεσα στη Μαφία, το Βατικανό και την πολιτική, με φόντο την πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας, όπου πραγματοποιήθηκαν και τα περισσότερα γυρίσματα.

Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε υπόσχεται σκοτεινή ατμόσφαιρα και γερές δόσεις πολιτικής διαφθοράς αλά ιταλικά, κρύβει όμως και μια έκπληξη: τον Ελληνα ηθοποιό Γεράσιμο Σκιαδαρέση σε περίοπτη θέση, και μάλιστα να πρωταγωνιστεί σε μια αλλόκοτη σκηνή αυτομαστιγώματος. O ηθοποιός υποδύεται έναν Καρδινάλιο, υπεύθυνο για τα οικονομικά του Βατικανού.

Η σειρά αποτελείται από δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 6 Οκτωβρίου.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ

flix.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !