Αποκλειστικό: Αναλαμβάνει η Ζυγούλη το «My style rocks»; Ποιος ο ρόλος της Ντορέττας Παπαδημητρίου;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Γράφτηκε στο περιοδικό ¨Λοιπόν¨ και η είδηση μεταδόθηκε και από την εκπομπή ¨La Biri¨ του Έψιλον. Αυτή ήταν ότι επικρατέστερο πρόσωπο για να αναλάβει την παρουσίαση του  ¨My style rocks¨ είναι η Κάτια Ζυγούλη. Πρόκειται για ένα νέο υπερπαραγωγή-ριάλιτι μόδας,το οποίο θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα ζωντανά στην Prime time σε ένα επεισόδιο μεγάλης διάρκειας. Παράλληλα θα προβάλλονται τρίωρα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια κατά πάσα πιθανότητα το Σαββατοκύριακο,χωρίς να αποκλείεται και η καθημερινή παρουσία στην μεσημεριανό-απογευματινή ζώνη ανάλογα με τις ανάγκες του προγράμματος.


Το tvnea.com επικοινώνησε άμεσα με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού και μας διέψευσε κατηγορηματικά ότι το εν λόγω concept θα το παρουσιάσει η Κάτια Ζυγούλη. Μάλιστα,χαρακτηριστικά ανέφερε το εξής: ¨Πρώτη φορά το ακούω¨.

Η ίδια πηγή μας αποκάλυψε πως κατά πάσα πιθανότητα στο τιμόνι του ¨My style rocks¨ θα βρεθεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ο ΣΚΑΙ πιστεύει πολύ στην παρουσιάστρια και λογικά πέρα από το ¨My style rocks¨ θα παρουσιάσει και δεύτερο πρόγραμμα,. Αυτό μπορεί να είναι το ¨Κάνε Παζάρι¨(έχει γίνει συμφωνία για επεισόδια μέχρι τον Νοέμβριο) ή νέα ψυχαγωγική εκπομπή στην πρωινή ζώνη ή στο 12 με 2.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παντου Ντορετα Παπαδημητριου δλδ?αυτη εχει ξεπερασει τα ορια της υπερπροβολης,τουλαχιστον η Κατια Ζυγουλη θα ηταν μια ενδιαφερουσα επιλογη κατι για να ξεφυγουμε απο τα ιδια κ τα ιδια, αλλα αφου ηρθαν ετσι τα πραγματα δε μπορουσαν τουλαχιστον να σκεφτουν σωστα? οτι περισσοτερο θα ταιριαζε η Ευαγγελια Αραβανη για αυτο και η Ντορεττα για το ταλεντο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !