Το Money Drop έρχεται στο STAR...


Τι ετοιμάζει το κανάλι της Κηφισιάς;

Για τους παρουσιαστές και τα πρόσωπα που στελεχώνουν τις τηλεοπτικές εκπομπές το καλοκαίρι είναι περίοδος ξεκούρασης, καθώς κάπου στις αρχές Ιουλίου, λίγο πολύ όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα «κλείνουν μηχανές» και αρχίζει η ξεκούραση.

Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει και για τα διοικητικά πρόσωπα των καναλιών, που άμα τη ολοκλήρωση της μιας σεζόν, ξεκινάνε αγώνα δρόμου για να στήσουν την επόμενη – που πάντα θέλουν πιο δυνατή, πιο αποδοτική, πιο εντυπωσιακή, πιο… πιο… πιο…

Την ώρα που ο ΑΝΤ1 έκανε ήδη (και σχολιάστηκε από όλους πόσο νωρίς θέλησε να δείξει τα δόντια του στον ανταγωνισμό ο άρτι αφιχθείς στον ΑΝΤ1 μετά από 2 χρόνια απουσίας, Γιάννης Λάτσιος) παρουσίαση του προγράμματός του, δείχνοντας «στην πιάτσα» ότι θα μπει με φόρα στα τηλεοπτικά δρώμενα από Σεπτέμβρη, οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί τηρούν «σιγή ιχθύος».

Ειδικά στην περίπτωση του STAR, οι προβολείς έχουν πέσει 1. στο αν τελικά θα κάνει το πρωινό ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου και 2. στο θέμα της εθελουσίας που ανακοίνωσε το κανάλι της Κηφισιάς και τις απολύσεις που αναμένονται.

Ωστόσο, παράλληλα με όλα αυτά, τα στελέχη του καναλιού «γεμίζουν» σιγά – σιγά όλες τις ζώνες του προγράμματός τους.

Και, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του lifeis.gr, αναμένοντας ακόμα δύο τηλεοπτικά παιχνίδια από τη συχνότητα του STAR, που μοιάζει να επενδύει ξανά στο ψυχαγωγικό κομμάτι. Άλλωστε τόσο το Shopping Star και το MasterChef είναι προγράμματα που του «πήγαν καλά» και φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να προσθέσει μερικά ακόμα πιο ανάλαφρου είδους.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του lifeis.gr, επιστρέφει στις οθόνες μας το «Money Drop», το τηλεπαιχνίδι που πριν από χρόνια παρουσίαζε στo Mega ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Βασισμένο στο βρετανικό «The Million Pound Drop Live», στο Money Drop οι διαγωνιζόμενοι, σε ομάδες των δύο, ξεκινούν στο παιχνίδι με ένα Χ ποσό σε δέσμες και καλούνται να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις. Ζητούμενο να απαντάνε σωστά και να φτάσουν στο τέλος, με όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.Πηγή: lifeis.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: