Την πόρτα του Μαξίμου – σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, λέγεται ότι πέρασε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας κορυφαίος επιχειρηματίας που εσχάτως έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη στα media, κατέχοντας σημαντικές επιχειρήσεις ΜΜΕ.


Η συνάντηση του επιχειρηματία με τον πρωθυπουργό, παρουσία ενός υπουργού… αιφνιδίασε ακόμη και τους υπαλλήλους του Μεγάρου Μαξίμου, αφού ήταν το τελευταίο πρόσωπο τη συγκεκριμένη στιγμή που περίμεναν να αντικρύσουν μπροστά τους!

Το κλίμα της συνάντησης – παρά τη συγκυρία, ήταν καλό και το ραντεβού είχε μεγαλύτερη διάρκεια του αναμενομένου. Αν και δεν έγινε γνωστό τι συζήτησαν πρωθυπουργός και επιχειρηματίας… θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι η κουβέντα μεταξύ των δύο, παρόντος του υπουργού, περιστράφηκε γύρω από τις τελευταίες επενδύσεις του επιχειρηματία στα ΜΜΕ…

Ενώ, δεδομένου ότι το αίτημα για το ραντεβού με τον πρωθυπουργό υποβλήθηκε από την πλευρά του νέου μιντιάρχη που πρόσφατα απασχόλησε την επικαιρότητα, εικάζεται ότι επιχειρήθηκε εκτόνωση της κατάστασης… αλλά και προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

Όλα λοιπόν μένει να αποδειχθούν στην πράξη!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]