Αποκλειστικό: Θα συνεχίσει τη νέα σεζόν το «La Biri»; Όλο το ρεπορτάζ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Όλα τελικά πλέον στην τηλεόραση μπορούν να ανατραπούν και τίποτα που θεωρείται δεδομένο μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή,μπορεί να μην ισχύει μετά από λίγο καιρό. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί το τηλεοπτικό μέλλον της Χριστίνας Λαμπίρη στο Έψιλον. Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του tvnea.com μέχρι και περίπου ένα μήνα πριν η διοίκηση του σταθμού είχε αποφασίσει να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Χριστίνα Λαμπίρη και έτσι να ολοκληρωθεί η εκπομπή ¨La Biri¨ τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα όμως με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ,η απόφαση ανατράπηκε! Τα νούμερα της εκπομπής το τελευταίο διάστημα έχουν ανέβει αισθητά και ¨χτυπούν¨ στα ίσα την ανταγωνιστική εκπομπή ¨Αλήθειες με τη Ζήνα¨. Με αυτό το νέο δεδομένο,τα στελέχη του σταθμού αναθεώρησαν και αποφασίστηκε να δοθεί το πράσινο φως στην εκπομπή και για του χρόνου. Φυσικά ακόμα δεν είναι επίσημο,αν και στο προσεχές διάστημα αναμένεται επίσημο δελτίο τύπου. Πάντως η επίσημη συνάντηση της Χριστίνας Λαμπίρη με τη διοίκηση πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου. Κατά πάσα πιθανότητα συνεχίζει στην ώρα της,ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο,αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις διάφορες μπηχτές του Μένιου Φουρθιώτη για μετακόμιση της εκπομπής ¨Αποκαλυπτικά¨ στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη.

Τέλος,σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως μην απορήσετε αν δούμε αλλαγές και αποχωρήσεις από τη συγκεκριμένη εκπομπή. Ήδη ψιθυρίζονται διάφορα...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !