Ο Κωνσταντίνος Ρήγος, σκηνοθέτης και χορογράφος, βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του επιτυχημένου σόου του ΑΝΤ1, So You Think You Can Dance, που παρουσιάζει η Δούκισσα Νομικού.
Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο Down Town, μιλά για την πρόταση και αιτιολογεί γιατί είπε το ''ναι''.

Γιατί αποδέχτηκες την πρόταση του ANT1, για το «So you think you can dance»; Είναι κάτι που δεν έχεις ξανακάνει και χαρακτηρίζεται ως mainstream για τα δικά σου δεδομένα… 

Το σκέφτηκα πολύ. Και το ζύγισα πολύ. Δεν είπα εύκολα το «ναι», όχι γιατί είχα κάποια αμφιβολία για το αποτέλεσμα, απλά ήθελα να σκεφτώ ήρεμα το αν εγώ ήμουν έτοιμος για κάτι τέτοιο. Αν, δηλαδή, ήμουν έτοιμος να εκτεθώ μπροστά στην κάμερα και να πω κάποια πράγματα που θα γράψουν στη συνείδηση του θεατή και θα έχουν σχέση με την τέχνη που αγαπώ βαθιά. Μακάρι κάτι τέτοιο να είναι απόλυτα mainstream. Εγώ, πλέον, βλέποντάς το, θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ ωραίο show, εξαιρετικά σκηνοθετημένο, που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που με ενδιέφεραν ώστε να είμαι σ’ αυτό. Ο χορός είναι μια τέχνη την οποία γνωρίζω επί της ουσίας -κι ήταν μια καλή ευκαιρία για να πέσουν τα φώτα σε μία παραμελημένη τέχνη μέσα από την τηλεόραση. Πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται από ένα τόσο μεγάλο κανάλι, όπως ο ΑΝΤ1. Βλέποντας ότι και το επίπεδο των χορευτών είναι υψηλό -το αξίζουν που είναι εκεί!- αυτό με ευχαριστεί διπλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]