ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Δεν έκανε δοκιμαστικό για το HAPPY DAY...

0

Έντονες και πολλές είναι οι φήμες γύρω από το ποιος ή ποια θα πάρει τη θέση της Ελένης Τσολάκη στο επιτυχημένο Happy Day του ALPHA,που παρουισάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως σας έχουμε
πληροφορήσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ( θυμηθείτε αναλυτικά εδώ ) , τίποτα δεν έχει ακόμα κλειδώσει αλλά και πως ενδέχεται από τη νέα σεζόν να μην προστεθεί ένα άτομο αλλά να ενταχθούν πια στην ομάδα κι άλλα ονόματα.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η πληροφορία ότι το άτομο που θα είναι τρόπον τινά η...νέα Ελένη Τσολάκη ,έχει κάνει και δοκιμαστικό αλλά και έχει κλείσει! Αυτό το άτομο ,σύμφωνα πάντα με την πληροφορία που κυκλοφορεί, είναι η Σοφία Τουντούρη, η δημοσιογράφος που βλέπαμε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV μέσα από την καθημερινή εκπομπή, Όλα καλά.

Τι ισχύει ,όμως, πραγματικά; Το tvnea έκανε ρεπορτάζ και σου αποκαλύπτει τα...αληθινά δεδομένα. Σύμφωνα, λοιπόν ,με ασφαλείς πληροφορίες μου ,η όμορφη δημοσιογράφος, Σοφία Τουντούρη, ούτε έκλεισε για να είναι στην ομάδα της εκπομπής ,αλλά ,κυρίως, ούτε καν πραγματοποίησε δοκιμαστικό! Μάλιστα, σύμφωνα και πάλι με τις πληροφορίες μου ,οι ιθύνοντες δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε διαδικασία casting.

Η Σοφία Τουντούρη είναι ανάμεσα στις κοπέλες που πέρασαν απλώς από την εκπομπή με guest εμφάνιση τον τελευταίο μήνα, όμως, πέρα από αυτό, τίποτα περισσότερο δεν έχει συμβεί -προς το παρόν!Ωστόσο, το tvnea παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και σύντομα με νεότερο ρεπορτάζ θα σας δώσουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι τελικά θα αποφασιστεί .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !