Αυτό κι εάν είναι "είδηση".
Είναι γεγονός: η Eurovision  "μετακομίζει"  στην ...Επίδαυρο και στο αρχαίο θέατρό της!

Αυτό θα μπορούσε να προκύψει ως είδηση και οι Eurovisionistas σας τη μεταφέρουν με "σατιρική",με τη σειρά τους, διάθεση αφού η αφορμή δόθηκε με όσα δήλωσε ο  γνωστός καλλιτέχνης ,Τζίμης Πανούσης, που θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Επίδαυρο με το έργο, "Ειρήνη".
Μια μουσική παράσταση βασισμένη στην ομώνυμη κωμωδία του Αριστοφάνη, σε σύνθεση Νίκου Κυπουργού και σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη που θα παρουσιαστεί τον μήνα που μόλις υποδεχτήκαμε.

Η παράσταση όπως οι συντελεστές της ανακοινώνουν θα έχει πολλές καινοτομίες ,ενώ σε δηλώσεις του ο "αμφιλεγόμενος" κατά πολλούς σατιρικός καλλιτέχνης και όταν ερωτήθηκε σχετικά με τη παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει έκανε την παρακάτω δήλωση  :

«Ναι. Μιλάω, έχω πρόζα, και ξαφνικά τραγουδάω. Σαν παιχνίδι. Θα έχουμε και τρισδιάστατες προβολές video mapping. Θα την κάνουμε Eurovision την Επίδαυρο, όπως λέω στο έργο. Αυτό φιλοδοξώ. Επίσης, στην παράσταση βγαίνω πολλές φορές από τον ρόλο και γίνομαι και Πανούσης. Αναπόφευκτο γιατί δεν είμαι ηθοποιός, προσπαθώ να γίνω. Νομίζω ότι είμαι πολύ κοντά στον Τρυγαίο που κάνω», συμπληρώνει.

Η παράσταση όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου θα έχει πολλές καινοτομίες,καθώς θα είναι κάτι μεταξύ όπερας και θεάτρου ενώ η Καμεράτα και ο μαέστρος, ο Γιώργος Πέτρου, θα συμμετέχουν ενεργά μέσα στην σε αυτή.

Τρέμε Πορτογαλία, ο...Τζίμης σε "απειλεί '' !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]