Παίκτρια του DANCE δηλώνει:' Ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος'

0

Έχει κερδίσει τον κόσμο ,όχι μόνο με το ιδιαίτερο look της αλλά και με τον χαρακτήρα της. Ο λόγος
για τη Νεφέλη Θεοδότου, η οποία αποδεικνύει ότι έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό του «So you think you can dance», καθώς, παρά τις άσχημες κριτικές που έχει πάρει κατά καιρούς από την επιτροπή, κατάφερε να φτάσει έως τον ημιτελικό.


Αυτές τις μέρες ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο live που ,αν όλα πάνε κατ' ευχήν, θα της δώσει το εισιτήριο και για τον μεγάλο τελικό. Η Νεφέλη είναι 18 χρόνων, ζει στον Κόκκινο Μύλο και έχει έναν μικρότερο αδελφό. Σπουδάζει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με το αντικείμενο των σπουδών της, καθώς η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός. Άλλωστε χορεύει τα τελευταία 13 χρόνια -από τα πέντε της-, έχοντας πτυχία latin και μπαλέτου.

«Δεν το περίμενα ότι θα έφτανα στον ημιτελικό», λέει η νεαρή χορεύτρια στην «Espresso» και την Τεριάννα Παππά φανερά ενθουσιασμένη και συνεχίζει για την πιθανότητα να μην περάσει στον τελικό: «Αν φύγω, παρότι θέλω πάρα πολύ να μείνω, δεν θα μ' ενοχλήσει πολύ. Έχω κερδίσει ήδη πάρα πολλά, δεν είναι μόνο το έπαθλο το ζητούμενο σ' αυτή την ιστορία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κακές κριτικές της επιτροπής: «Δεν ήξερε ο πολύς κόσμος ότι χορεύω και χάρηκα που υπήρχε αυτή η ανταπόκριση, γιατί πολλές φορές δεν ήταν θετικά τα σχόλια. Μου αρέσει, όμως, που μου στέλνουν μηνύματα και κορίτσια στην ηλικία μου, πιο μικρά, αλλά και μεγαλύτερα. Είναι πολύ ωραίο αυτό. Εμένα ο στόχος μου μέσα από το show ήταν να δω αν υπάρχει ανταπόκριση σε αυτό που κάνω».

Ποιους θεωρεί, όμως, φαβορί για τον τελικό, στον οποίο στοχεύει και η ίδια; 

«Θα έλεγα ότι είναι ο Παρασκευάς Θεοδοσίου και η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου», μας λέει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και η κουβέντα πηγαίνει στην κριτική επιτροπή, η οποία της έχει δείξει αρκετές φορές τα... δόντια της!

«Ο πιο αυστηρός κριτής για μένα είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος» ,μας λέει, ενώ μιλά και για την αγαπημένη της, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.«Ανάμεσα στους πέντε θα ξεχωρίσω την Ελένη Φουρέιρα. Είναι πιο προσιτή και στο μέλλον θα ήθελα ξανά μια συνεργασία μαζί της. Μου έχει αρκετή συμπάθεια!».

Τέλος, η Νεφέλη μιλάει και για το τι κάνει προτού ανέβει στη σκηνή για να ξεπεράσει όποιο άγχος της...

«Προτού βγω κάθομαι μόνη μου σε μια γωνιά, ακούω μουσική -τελείως άσχετη από αυτό που έχω να χορέψω εκείνη την ημέρα- και μετά βγαίνω έξω και χορεύω. Δεν έχω κάποιο γούρι».

Τα βλέμματα, λοιπόν, στραμμένα την Πέμπτη στον ΑΝΤ1, για να δούμε αν, τελικά, η Νεφέλη θα περάσει στον τελικό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !