Χανταμπάκης: «Δεν δέχτηκε bullying ο Ντάνος»


Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε για τη συμμετοχή του στο survivor, τον Γιώργο Αγγελόπουλο, εάν τελικά υπήρξε μοντάζ και όλα αυτά λίγο πριν τον μεγάλο τελικό στου ριάλιτι επιβίωσης!


«Τη συμπεριφορά μου και τις αντιδράσεις μου στο παιχνίδι θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε ο οποιοσδήποτε αν ζούσε στο Survivor ή αν δεν φοβόταν τις κάμερες είτε ανοιχτές είτε κλειστές. Όπως και να έχει όμως, οι άνθρωποι βλέπουν και την αρνητική και τη θετική πλευρά. Δεν παρεξηγώ κανέναν, ο οποίος έχει κρατήσει την αρνητική μου εικόνα, είμαι υπεύθυνος αυτής μου της εικόνας, μπορώ να το συζητήσω με οποιονδήποτε έχει αρνητική άποψη για μένα και να τον καλύψω σε όσα θέματα τον απασχολούν.» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι όσοι γνωρίζουν από τηλεόραση μπορούν να καταλάβουν ότι όταν έχουν στα χέρια τους ένα υλικό, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν. Είμαστε υπεύθυνοι για το υλικό που δίνουμε, είμαστε υπεύθυνοι όταν συμμετέχουμε σε ένα ριάλιτι και η κάθε παραγωγή θα έκανε αυτό που θεωρούσε καλύτερο για το αποτέλεσμα...»

Όσο για το εάν έχει δεχτεί ο Ντάνος bullying είπε: «Δε νομίζω ότι έχει δεχτεί bullying. Δεν πρέπει να κρίνουμε πράγματα όταν δεν τα ζούμε από κοντά και οι μόνοι που ζουν την κατάσταση είναι οι παίκτες, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες τώρα που έχω φύγει».


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: