Αποκλειστικό: Τα δεδομένα για τη νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά το στήσιμο της νέας του βραδινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στη late night ζώνη του ΑΝΤ1.

Πολλά πρόσωπα έχουν ακουστεί και γραφτεί ότι θα στελεχώσουν την ομάδα του,όπως η Σάσα Σταμάτη,ο Δημήτρης Ουγγαρέζος,ο Νίκος Ζαχαριάδης,ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Κώστας Γιαννακίδης. Φυσικά τίποτα ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί και όλα βρίσκονται στον αέρα όσον αφορά το πάνελ της εκπομπής.

Πάμε όμως σε αυτά που φαίνεται ότι κλειδώνουν! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com,οριστικοποιείται σιγά σιγά ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και όχι παραπάνω ή λιγότερο. Ακόμα,έχει αναφερθεί ότι ο Γιώργος Λιάγκας αναζητά δυνατό κειμενογράφο,ώστε να γράφει κείμενα τόσο σε αυτόν όσο και στους συνεργάτες του.

Το tvnea.com έμαθε αποκλειστικά πως η αλήθεια σε αυτό το ζήτημα είναι μισή. Λοιπόν,στην εκπομπή σε καμία περίπτωση δεν θα είναι τίποτα γραμμένο από πριν από όσα λέγονται από τα πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες. Θα κυριαρχεί ο αυθορμητισμός και το προσωπικό-σκληρό ύφος της κάθε άποψης.Θα υπάρχει φυσικά συνεργασία με πολύ καλό κειμενογράφο για την οπτικοποίηση κάποιων θεμάτων...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !