Αποκλειστικό: Τα δεδομένα για τη νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα...

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά το στήσιμο της νέας του βραδινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στη late night ζώνη του ΑΝΤ1.

Πολλά πρόσωπα έχουν ακουστεί και γραφτεί ότι θα στελεχώσουν την ομάδα του,όπως η Σάσα Σταμάτη,ο Δημήτρης Ουγγαρέζος,ο Νίκος Ζαχαριάδης,ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Κώστας Γιαννακίδης. Φυσικά τίποτα ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί και όλα βρίσκονται στον αέρα όσον αφορά το πάνελ της εκπομπής.

Πάμε όμως σε αυτά που φαίνεται ότι κλειδώνουν! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com,οριστικοποιείται σιγά σιγά ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και όχι παραπάνω ή λιγότερο. Ακόμα,έχει αναφερθεί ότι ο Γιώργος Λιάγκας αναζητά δυνατό κειμενογράφο,ώστε να γράφει κείμενα τόσο σε αυτόν όσο και στους συνεργάτες του.

Το tvnea.com έμαθε αποκλειστικά πως η αλήθεια σε αυτό το ζήτημα είναι μισή. Λοιπόν,στην εκπομπή σε καμία περίπτωση δεν θα είναι τίποτα γραμμένο από πριν από όσα λέγονται από τα πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες. Θα κυριαρχεί ο αυθορμητισμός και το προσωπικό-σκληρό ύφος της κάθε άποψης.Θα υπάρχει φυσικά συνεργασία με πολύ καλό κειμενογράφο για την οπτικοποίηση κάποιων θεμάτων...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: