Μπαρμπαρίγου: Όλο το ρεπορτάζ για την απόφασή της να φύγει από το ΠΡΩΙΝΟ - Δεν ήξερε κανείς τίποτα!


«Ήταν μια από τις πιο ωραίες χρονιές που έχουμε περάσει στην τηλεόραση αν και για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας μέσα από την καρδιά μου. Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι μαζί σας τον Σεπτέμβριο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που
μπορεί να με κρατήσουν εκτός τηλεόρασης», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο τελευταίο Πρωινό της χρονιάς.Οι τηλεθεατές αιφνιδιάστηκαν από την ανακοίνωση της γνωστής σεφ. Η Αργυρώ είναι αγαπημένο πρόσωπο στην τηλεόραση και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα νούμερα τηλεθέασης που μερικές φορές κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν ξεπέρασαν ακόμη και το 50%, την ώρα της μαγειρικής στο Πρωινό.

Το ρεπορτάζ μας, όμως, λέει πως δεν ήταν μόνο οι τηλεθεατές που αιφνιδιάστηκαν από την παραπάνω δήλωση.Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ουδείς, ούτε η Φαίη Σκορδά, γνώριζε την πρόθεση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου να ανακοινώσει στον αέρα της τελευταίας εκπομπής της σεζόν ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει το ερχόμενο φθινόπωρο. Μάλιστα, την επόμενη ώρα οι συντελεστές της εκπομπής ήταν «παγωμένοι», καθώς η Αργυρώ θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι του πρωινού. Στο πάρτι που ακολούθησε η σεφ δεν συμμετείχε, ενώ η μόνη που απουσιάζει από την «οικογενειακή» φωτογραφία.

Για ποιο λόγο αφήνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου το Πρωινό; Σύμφωνα με την πληροφόρηση που μεταφέρει το zappIT.gr από ανθρώπους του σταθμού, η βασική αιτία που η Αργυρώ θέλει να φύγει από το Πρωινό, δεν είναι οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει. Μεταξύ της μαγείρισσας και του καναλιού υπάρχει ένα ζήτημα οικονομικό, το οποίο αν δεν διευθετηθεί πιθανό να οδηγήσει σε οριστικό τέλος της συνεργασίας τους. Σε μια τηλεοπτική σεζόν που έρχεται το φθινόπωρο με άγριες διαθέσεις, είναι καιρός να αφήνεις έτσι τα 40άρια φεύγουν μέσα από τα χέρια σου;


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: