Εργοστάσιο στην Κρήτη τυλίχθηκε στις φλόγες - Ολοκληρωτική καταστροφή- Δες φωτορεπορτάζ από το σημείο


Ολοσχερώς καταστράφηκε από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα το εργοστάσιο
κατασκευής στρωμάτων του Βατσινά ,στη Βιομηχανική περιοχή της Τυλίσου στο Ηράκλειο Κρήτης, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη προκειμένου να σβήσουν όλες τις εστίες της φωτιάς. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 4 το απόγευμα και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στο εσωτερικό του εργοστασίου.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά αλλά και να αποτρέψουν το ενδεχόμενο επέκτασής της και σε διπλανές επιχειρήσεις. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε η μονάδα παραγωγής καθώς και ο διπλανός χώρος όπου και θα επεκτεινόταν η μονάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παλιό κτήριο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των πυροσβεστών σοβαρές ζημιές υπέστη και το καινούργιο κτήριο.

Εκτός από τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της ΕΛΑΣ προκειμένου να ρυθμίζουν την κυκλοφορία στην περιοχή που είχε τυλιχθεί από πυκνούς καπνούς οι οποίοι ήταν ορατοί από πολλά σημεία του Ηρακλείου. Στον χώρο για προληπτικούς λόγους βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο Βιοτεχνικό Πάρκο Τυλίσου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή της μεγάλης πυρκαγιάς σε εργοστάσιο της περιοχής ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης, ο Αντιδήμαρχος ,Θανάσης Κύρκος, και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, όπως επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου ,Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος, Λάμπρος Βαμβακάς,και ο Δήμαρχος Ηρακλείου ,Βασίλης Λαμπρινός. Επίσης συγγενείς της οικογένειας των ιδιοκτητών, εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν από το Ηράκλειο και ήρθαν εσπευσμένα μόλις ενημερώθηκαν για τη φωτιά.

Πηγή:Cretalive.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: