Αποκλειστικό! Τα δεδομένα στη νέα εκπομπή του Λιάγκα και ο ρόλος της Αφροδίτης Γραμμέλη...


Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζει ο Γιώργος Λιάγκας τη νέα του βραδινή εκπομπή. Το συγκεκριμένο concept το πιστεύουν πολύ στον Ant1 και για αυτό σκοπεύουν να δώσουν όλα τα περιθώρια ελευθερίας στον παρουσιαστή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvnea.com,ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πόσες φορές την εβδομάδα θα προβάλλεται το συγκεκριμένο ανατρεπτικό late night. Το σίγουρο είναι ότι θα τη βλέπουμε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και ανάλογα με το τηλεοπτικό μέλλον του ¨Ράδιο Αρβυλα¨ και του ¨Όλα¨ του Θέμου Αναστασιάδη στον Ant1,θα κριθεί το αν θα υπάρχει στο πρόγραμμα και περισσότερες φορές την εβδομάδα.

Η εκπομπή θα έχει σατιρικά στοιχεία,πάνελ με καυστικό σχολιασμό και ανατρεπτικές συνεντεύξεις. Μάλιστα έχουν αρχίσει να διαρρέουν κάποια πρόσωπα που θα ήθελε ο παρουσιαστής να εντάξει στο δυναμικό του. Ένα από αυτά είναι η γνωστή τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη. Η συγκεκριμένη είδηση δεν διαψεύδεται,αλλά ούτε και επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του Γιώργου Λιάγκα. Πάντως φαίνεται πως ο ίδιος εκτιμά πολύ την τηλεκριτικό για τα αιχμηρά της σχόλια σε διάφορα πρόσωπα και εκπομπές. Η ίδια βέβαια τον έχει κρίνει πολύ αυστηρά στο παρελθόν και αυτό ίσως να λειτουργήσει και ως ίντριγκα για τους τηλεθεατές.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Άγγελος Α.

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: