Παύλος Χαϊκάλης: Το ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ σταμάτησε λόγω ανάδρομου Ερμή....

0

Το ξέρατε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης ασχολείται με την αστρολογία και μάλιστα ανέφερε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού Επιτέλους Σαββατοκύριακο, ένα απίστευτο περιστατικό που του συνέβη στα επαγγελματικά του. Διαβάστε τι αποκάλυψε...


«Το 1999-2000 πάω να κλείσω μια πρόταση θεατρική και έχω και μια πρόταση τηλεοπτική. Βλέπω όμως ότι μία δουλειά θα σταματήσει. Έχω κλείσει θεατρικά τον Ταρτούφο. Ο Ταρτούφος του Μολιέρου δεν έχει βγάλει ποτέ σεζόν. Η άλλη πρόταση είναι το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» του Ρήγα, που ο Αλέξανδρος ερχόταν από μία επιτυχία τους «Δύο Ξένους». Έλεγα λοιπόν ότι το θέατρο δεν πρόκειται να πάει καλά, ήταν εκ των πραγμάτων εκ των ουκ άνευ και πηγαίνω κλείνω ένα φιξ ποσό. Δεν πήγα με ποσοστό όπως πηγαίνω συνήθως, γιατί το φοβήθηκα. Ήξερα λοιπόν ότι μία δουλειά θα σταματήσει.

Ξεκινά πρώτα το «Tι ψυχή θα παραδώσεις» και κάνει 48άρια και λέω όπως το φανταζόμουν θα είναι ο Ταρτούφος. Ξεκινά ο Ταρτούφος και είναι πίτα την πρώτη μέρα, τη δεύτερη και τις καθημερινές να έχει 250 -300 εισιτήρια. Λέω κάτι δεν πάει καλά. Σε 15 μέρες μου ήρθε το μαντάτο πως το «Τι ψυχή θα παραδώσεις» γεια σας. Το οποίο είχε ξεκινήσει και με Ερμή ανάδρομο και λέω δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Γίνεται η πρώτη αλλαγή, γιατί άλλαξε το casting και μετά από 2 μήνες ξεκινάνε τα γυρίσματα -πάλι με Ερμή ανάδρομο. Δεν πάει όμως ποτέ το μυαλό σου ότι μια τόσο μεγάλη επιτυχία μπορεί να σταματήσει»


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !