Παρθένα Χοροζίδου: «Όταν μου έτυχε ο Πάνος Κιάμος ήθελα να φύγω από τη χώρα!»

Η Παρθένα Χοροζίδου, έφτασε στον τελικό του YFSF, χωρίς να κατεφέρει να είναι η νικήτρια του show. Η ηθοποιός μιλάει στο 7 μέρες tv για την παρουσία της στο show και τις εμφανίσεις που ξεχώρισε.


Από τα υπόλοιπα παιδιά υπήρξε κάποιος που να ξεχωρίσατε;
«Για τον Ησαΐα ήξερα πως οι ερμηνείες του δεν θα με άφηναν ποτέ αδιάφορη, είμαι θαυμάστρια του. Ξαφνιάστηκα ευχάριστα με τον Αρη Μακρή, με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου και με την Κόνυ Μεταξά, την οποία γνώρισα και είδα πως πρόκειται για έναν τρυφερό, υπέροχο άνθρωπο, μες στο γέλιο και μες στην ενέργεια. Ο Χατζόπουλο ς με συγκινεί πάρα πολύ, είναι υπέροχος στις μιμήσεις, μάλλον, όμως, η τηλεόραση τον «μάζεψε» κάπως. Προς το τέλος άρχισε να χαλαρώνει και να είναι πάρα πολύ καλός, γιατί είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης, Ο Δόμινος άνθησε μες στο παιχνίδι και είναι και η μοναδική φορά που έκλαψα για συνάδελφο με την ερμηνεία του στον Τόνι Μπένετ. Η Σαμπρίνα είναι ένα κορίτσι-μάλαμα, ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε πάρα πολύ δύσκολα πράγματα, του έπεσαν δύσκολες-μεταμορφώσεις»

Πάντως, θέλει και λίγο τρέλα η όλη διαδικασία. 
«Και βέβαια. Όταν μου έτυχε ο Πάνος Κιάμος ήθελα να φύγω από τη χώρα! Όταν βγήκα την Πέμπτη, λέω, «εντάξει, τώρα θα πάω για πανωλεθρία». Πίσω μου ο Ησαΐας μου λέει: «Γεια σου, Παρθένα, καλή διασκέδαση να μη σε νοιάζει τίποτα!» και βγήκα σαν την παλαβή!»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: