Μαρία Μενούνος: Διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι

Unknown
0


Κατάθεση ψυχής από τη Μαρία Μενούνος. Η πάντα χαμογελαστή Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, η οποία έλκει την καταγωγή της από το Ακοβο Αρκαδίας, προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη: Εναν χρόνο μετά τη διάγνωση της μητέρας της με καρκίνο στον εγκέφαλο υποβλήθηκε και η ίδια, πρόσφατα, σε μια δύσκολη επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει έναν όγκο διαστάσεων μπάλας του γκολφ που εντοπίστηκε στον εγκέφαλό της.


Η 39χρονη οικοδέσποινα της εκπομπής «E! News», που λατρεύει τον τόπο καταγωγής της και το 2006 είχε παρουσιάσει τη Eurovision της Αθήνας μαζί με τον Σάκη Ρουβά, διευκρίνισε σε συνέντευξη-εξομολόγηση που παραχώρησε στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού «People» ότι η διάγνωση του δικού της προβλήματος προέκυψε αφού παραπονέθηκε στον γιατρό της ότι αισθανόταν ζαλάδες, πονοκεφάλους και μπέρδευε τα λόγια της. «Του είπα: “Ξέρω ότι θα σκεφτείς πως είμαι τρελή, αλλά νιώθω ότι έχω όγκο στο κεφάλι, όπως η μαμά μου”» θυμάται ότι του είπε. Πράγματι, ύστερα από ειδικές εξετάσεις οι γιατροί επιβεβαίωσαν την ύπαρξη του όγκου.

«Δεν έκλαψα. Για την ακρίβεια, γέλασα. Είναι τόσο σουρεαλιστικό, τρελό και απίστευτο το ότι η μητέρα μου έχει όγκο και είχα κι εγώ» αναφέρει στη δημόσια εξομολόγησή της η δημοφιλής παρουσιάστρια, η οποία διαφημίζει με κάθε ευκαιρία την Ελλάδα μέσα από τις εκπομπές της πέραν του Ατλαντικού.


Στενή σχέση φιλίας


Η ίδια, μάλιστα, επισκέπτεται το χωριό του πατέρα της, το Ακοβο, σχεδόν κάθε χρόνο, ενώ διατηρεί στενή σχέση φιλίας με τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα, μια σχέση που επισφραγίστηκε με κουμπαριά, όταν βάφτισε την κόρη τους Μάργκω. Από τότε, μάλιστα, που η Χρουσαλά μετακόμισε στην Αμερική οι δυο γυναίκες κάνουν ακόμη περισσότερη παρέα, δίνοντας συχνά πυκνά το «παρών» και σε glamorous events, όπως η απονομή των βραβείων Οσκαρ πριν από μερικούς μήνες.


Η Μαρία Μενούνος έζησε μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής της, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση τον περασμένο μήνα, την ημέρα των γενεθλίων της, στις 8 Ιουνίου, με την πρόγνωση να είναι θετική, αφού ο όγκος δεν αποδείχθηκε καρκινικός. Η ίδια, που δεν δίστασε να πει ότι ο γιατρός την ενημέρωσε πως υπάρχει 6% με 7% πιθανότητα ο όγκος να επιστρέψει, εξομολογήθηκε ότι δεν έχει ανακτήσει την πλήρη ισορροπία της και πως νιώθει ακόμα το πρόσωπό της μουδιασμένο. «Χρειάζεται τουλάχιστον ένας μήνας ανάρρωσης, αλλά δυναμώνω κάθε μέρα και πιο πολύ και θα επιστρέψω στα φυσιολογικά μου πολύ σύντομα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο «People» η δυνατή -όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν- Ελληνοαμερικανίδα, που εξακολουθεί να έχει θετική στάση απέναντι τόσο στο δικό της πρόβλημα όσο και σε αυτό της μητέρας της, η οποία πάσχει από καρκίνο εγκεφάλου 4ου σταδίου. «Ηξερα από την αρχή ότι αυτός ο όγκος ήταν ευλογία και δώρο. Το ήξερα ακόμα και στην περίπτωση της μητέρας μου, γιατί ένωσε την οικογένειά μας» δήλωσε με αφοπλιστικό τρόπο η Μενούνος.


Η αλήθεια είναι πως η περίπτωση της παρουσιάστριας και της μητέρας της θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας ή, πιο απλά, ειρωνεία της τύχης, αφού μέσα σε έναν χρόνο χειρουργήθηκαν και οι δύο στο κεφάλι προκειμένου να αντιμετωπίσουν έναν όγκο. Χθες η Μαρία ανέβασε στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της στέλνοντας στους followers της το πρώτο της μήνυμα μετά την επέμβαση. «Αναρρώνω και θα είμαι καλά πολύ σύντομα. Ευτυχώς δεν χρειάζομαι άλλες θεραπείες, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τη μητέρα μου. Οπότε συνεχίστε να την έχετε στις προσευχές σας».


«Καμπανάκι» για αλλαγή ζωής

Η παρουσιάστρια θεωρεί την αγωνία που έζησε τεράστιο δώρο, επειδή χρειαζόταν μια αλλαγή στη ζωή της. «Πάντα σκέφτεσαι ότι πρέπει να είσαι η τέλεια κόρη, η τέλεια φίλη, η τέλεια εργαζομένη, η τέλεια οτιδήποτε. Είναι εξουθενωτικό! Και δεν είναι αυτό που πραγματικά είμαι. Το έχω πει και παλιά: Είμαστε πολύ περιποιητικές οι γυναίκες και βοηθάμε τους πάντες, βάζοντας τον εαυτό μας πάντα τελευταίο» εξήγησε η Μενούνος, που εδώ και χρόνια είναι αφοσιωμένη στην καριέρα της, αλλά προσπαθεί παράλληλα, χωρίς να κάνει τίποτα για να το κρύψει, να μείνει έγκυος, καταφεύγοντας σε πολλές απόπειρες εξωσωματικής γονιμοποίησης.


Τώρα έχει αποφασίσει να βάλει σε απόλυτη προτεραιότητα τον εαυτό της και περνά το διάστημα της ανάρρωσής της μετά το χειρουργείο επτά ωρών με τη μητέρα της, η τελευταία μαγνητική της οποίας δείχνει ότι ο καρκίνος είναι σε σταθερή κατάσταση.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας που κρατά 18 χρόνια


Ούτε πέντε ούτε δέκα... Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια βρίσκεται δίπλα στη Μαρία Μενούνος ο σύντροφός της Κέβεν Αντεργκάρο. Και μπορεί να μην είναι Ελληνας, όπως θα επιθυμούσε ο μπαμπάς της παρουσιάστριας Κώστας Μενούνος, αλλά τη λατρεύει και τη στηρίζει απόλυτα, πόσο μάλλον αυτή την εποχή που η Μαρία βρίσκεται στο σπίτι της και αναρρώνει μετά την επέμβαση στον εγκέφαλό της.


Ο Κέβεν και η χαμογελαστή Ελληνίδα γνωρίστηκαν στο Λος Αντζελες την εποχή που εκείνος δούλευε στο MTV ως σεναριογράφος. Οι δυο τους συνεργάστηκαν και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Κατά καιρούς οι φήμες τούς θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά μέχρι στιγμής το ζευγάρι παραμένει απλώς αρραβωνιασμένο. «Θα ήθελα να παντρευτώ στο χωριό του πατέρα μου, στο Ακοβο Αρκαδίας. Αν φτάσει εκείνη η στιγμή, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά» έχει δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη της για την Ελλάδα. «Είμαι περήφανη για τη χώρα μου και θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα, αλλά όχι ακόμα.


Ισως να το σκεφτώ σοβαρά όταν σταματήσω τη δουλειά μου. Θα ήθελα να επιστρέψω στο χωριό και να τρώω σπανακοπιτάκια» είχε συμπληρώσει. Το σίγουρο είναι πως ο Κέβεν θα ήταν σύμφωνος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού έχει επισκεφθεί μαζί της την Ελλάδα πολλές φορές.


Πηγή: Espresso 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !