Παναγοπούλου: «Φοβήθηκα για την ζωή μου και τη ζωή των παιδιών μου»


Μία ιδιαίτερα σκοτεινή περίοδο πέρασε στη ζωή της η Βάσια Παναγοπούλου και πλέον είναι σε θέση να μιλάει γι’ αυτήν.


Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία διαψεύδει ότι χώρισε τον αστυνομικό σύντροφό της, μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν την απειλούσαν ακόμα και για τη σωματική της ακεραιότητα, τη δική της και των παιδιών της: «Οι φίλοι και οι γνωστοί μου είπαν ότι είμαι λίγο τρελή που αποφάσισα να ασχοληθώ επιχειρηματικά με το θέατρο. Τα τελευταία χρόνια δεν ασχολούμαι πολύ με την υποκριτική, δεν θα έλεγα πως μου έχει λείψει ιδιαιτέρως.

«Εμένα επειδή η επιτυχία ήρθε πολύ νωρίς στην καριέρα μου, θυμάμαι τον εαυτό μου όπου εμφανιζόμασταν ορμάγανε πάνω μας να μας πάρουν ένα κομμάτι από τα ρούχα μας. Θυμάμαι ότι πήγαινα σπίτι μου και κλειδωνόμουν, με φόβισαν οι εκδηλώσεις λατρείας, δεν ήθελα να χάσω το μέτρο της λογικής.

Την περίοδο που έκλεισε το Χυτήριο, είπα στα παιδιά μου ότι αυτός είναι ο αληθινός κόσμος. Δεν είναι αγγελικά πλασμένος, όμως αυτός δεν είναι ο πραγματικός κόσμος. Φοβήθηκα για την ζωή μου και τη ζωή των παιδιών μου. Τότε είχα δεχτεί απειλές που αφορούσαν και τη δική μου σωματική ακεραιότητα και των παιδιών μου.

Δεν περίμενα ότι θα υπήρχε τέτοια σφοδρή αντίδραση, και σε αυτό τον τομέα έχω στενοχωρηθεί πολύ, γιατί δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Δυστυχώς με έχει τραυματίσει αυτή η ιστορία, δεν θα αποφάσιζα τόσο εύκολα ξανά να κάνω ένα τόσο ακραίο θεατρικό έργο.

Δεν διάλεξα να παίζω ποτέ τον ποντικό στη ζωή μου, οπότε όποιος αποφασίζει να κινηθεί διαφορετικά, είναι απέναντί μου. Πάντα διάβαζα δημοσιεύματα, είτε αφορούσαν τη ζωή μου είτε τη δουλειά μου, φυσικά και με ενδιαφέρει τι γράφεται. Έχω διαβάσει ιστορίες επιστημονικής φαντασίας κατά καιρούς. Φυσικά και είμαστε μαζί, εδώ και ένα χρόνο, και είμαστε καλά, προφανώς!
Δεν μπορώ να απαγορεύσω στον κόσμο να οργιάζει η φαντασία του και να γράφει σενάρια, απλά δεν θα τα παίξω, παίζω την πραγματική ζωή!
Ποτέ δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσουν, γιατί τότε θα πάρουν την αληθινή απάντηση, αλλά σκέφτομαι ότι η φαντασία πουλάει περισσότερο. Ο τρίτος γάμος δεν είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή, αλλά να νιώθω ότι είμαι πραγματικά καλά, ήρεμη και ευτυχισμένη, αν το αισθανθώ απολύτως, ναι, φυσικά!» είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: