Κώστας Κάππας: Ο ρόλος τροφοδοτεί καινούργια πράγματα και καινούργιες συμπεριφορές

Unknown
0


Ο Κώστας Κάππας σε συνέντευξή του αποκάλυψε ποιους ηθοποιούς δεν θεωρεί τίμιους ενώ εξήγησε πώς η δουλειά του είναι η ψυχοθεραπεία του.


Βάζεις στους χαρακτήρες των ρόλων σου βιωματικά στοιχεία;

Αν δεν τα έχω βιώσει, τα έχω σίγουρο δει. Έτσι η δουλειά μας, αν δεν το έχείς αυτό μπορείς να λειτουργήσει. Από μικρός παρατηρώ πάρα πολύ τις συμπεριφορές, τις δικαιολογώ και τις μιμούμαι, αλλά καταλαβαίνω και το ψυχολογικό υπόβαθρο, αυτό νομίζω έχει να κάνει με το ταλέντο, ότι έχεις τη δυνατότητα να ψυχολογήσεις αυτό βλέπει και γιατί είναι έτσι.


Κάνεις τη ψυχοθεραπεία σου μέσα από τη δουλειά σου;

Ναι, βεβαίως, γίνεται ασυνείδητα αυτό κι είναι πολύ ωραίο. Πολλές φορές, έχουμε τη δυνατότητα οι ηθοποιοί, όσοι είναι τίμιοι με τη δουλειά τους και παλεύουν για το καλύτερο να επαναπροσδιορίζονται στη ζωή τους. Πάντα ο ρόλος τροφοδοτεί καινούργια πράγματα και καινούργιες συμπεριφορές όχι στο βασικό αού υπόβαθρο, σ' αυτό που είσαι, μπορεί να σε κάνει καλύτερο ή χειρότερο. Εμένα μ' έχει κάνει καλύτερο, μου έχει ανοίξει τα μάτια.


Ποιούς δεν θεωρείς τίμιους ηθοποιούς;

Κάποιον που έχει ένα ρόλο, επαναλαμβάνει το ίδιο πράγμα, δεν ψάχνει και δεν είναι παρόν στη οκηνή, που αποτελεί μια τυπική διαδικασία, λέει τα λόγια του και φεύγει. Κάθε φορά πρέπει να είσαι παρόν και χαλαρός για να προσπαθήσεις να δημιουργούνται τα πράγματα ξανά από την αρχή στη σκηνή, έτσι το χαίρεσαι, εκπλήσσεσαι μ’αυτό που παίζεις, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα, δεν έχει χαρά. Χρησιμοποιεί την ευκολία του για να περάσει την ώρα και να πάει κάπου αλλού, δεν ψάχνεται σ’αυτό.


Πηγή: Λοιπόν


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !