Σαν Οικογένεια αυτή την εβδομάδα...

0
Ο Μηνάς αντιλαμβάνεται από την αντίδραση της Στέλλας ότι η Νίκη τον απατάει, αλλά δεν της το δείχνει. Ο Αντρέας γνωρίζει τον Πέτρο και την Ελένη. Η Ελένη προσπαθεί να ψαρέψει την Κατερίνα για τη σχέση της με τον Αντρέα, αλλά χωρίς επιτυχία.
Ο Λουκάς γνωρίζεται με τον Θάνο στη νέα του δουλειά, αλλά δεν του αποκαλύπτει τη σχέση του με την Μαρίνα.
Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Κατερίνα δεν είναι συμβατή δότρια για τον Γιάννη, ενώ παράλληλα, ζητά  από την Μάγδα να μην πει στους φίλους του πού εργάζεται. Εν τω μεταξύ, η Ελένη αποκαλύπτει στην Κατερίνα ότι την πλησίασε σκόπιμα, για να της πει ότι την ψάχνει το παιδί της.


Τρίτη 25 Ιουλίου - Επεισόδιο: 18
Ο Πέτρος και η Μάγδα έρχονται πολύ κοντά. Η Ελένη μιλά ανοιχτά στην Κατερίνα για το παιδί της που την ψάχνει. Η Κατερίνα μένει με τη λανθασμένη εντύπωση πως βρήκε τη μία από τις δύο κόρες της, αποδεσμεύει τον ντετέκτιβ και αποφασίζει να ψάξει μόνη της για την άλλη.
Παράλληλα, η Μαρίνα, βλέποντας την αγάπη που έχει η Λία για τη χαμένη της κόρη, αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να γνωριστούν με την Ελένη. Η Νίκη, αποφασίζει να μείνει με τον Γιάννη και ζητά από τον Μηνά να μιλήσουν. Η αντίδραση του Μηνά στο άκουσμα της αλήθειας είναι απρόσμενη.



Τετάρτη 26 Ιουλίου - Επεισόδιο: 19
Η Νίκη ομολογεί στον Μηνά πως έχει σχέση με κάποιον άλλον. Αυτός,  σίγουρος για την αποτυχία τής σχέσης αυτής, της υπόσχεται πως θα την περιμένει να γυρίσει.
Ο Στέφανος μοιράζεται την ανησυχία του με τον Λουκά, για το ότι η Κατερίνα σταμάτησε την αναζήτηση των παιδιών της. Ο Λουκάς τον πείθει πως το μυστικό τους είναι ακόμα καλά κρυμμένο.
Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης και η Ράνια προσπαθούν να βρουν τον λόγο που ο Λουκάς απέρριπτε τις αιτήσεις υιοθεσίας τής Μαρίνας.
Εν τω μεταξύ, η Ελένη ομολογεί στην Κατερίνα πως δεν είναι κόρη της και πως σκοπός της ήταν να τη φέρει σε επαφή με τον γιο της. Η Κατερίνα δεν την πιστεύει και τη διώχνει από τον Οργανισμό.

Πέμπτη 27 Ιουλίου - Επεισόδιο: 20
Η Λία πείθει τον Λευτέρη να ερευνήσει ξανά την υπόθεση της νεαρής πόρνης.
Ο Σάββας μαθαίνει την απόφαση του υφισταμένου του και παίρνει τα μέτρα του.
Οι ερωτικές στιγμές που ζει η Νίκη με τον Γιάννη, την κάνουν να πάρει πλέον οριστικές αποφάσεις για τη σχέση της με τον Μηνά. Οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες και καθοριστικές για τις ζωές τους. Η Κατερίνα εκτιμά όλο και περισσότερο τον Πέτρο. Η σχέση τους, όμως, προκαλεί την καχυποψία και την οργή τού Γαλανού. Ωστόσο, ο Λουκάς είναι αυτός που θα στήσει τη βρώμικη παγίδα.
Η Μαρίνα γνωρίζει την Ελένη στην Λία. Έτσι, μητέρα και κόρη συναντιούνται για πρώτη φορά.



Παρασκευή 28 Ιουλίου - Επεισόδιο: 21
Η Ελένη, που βρίσκει μετά από τόσα χρόνια τη βιολογική της μητέρα, μοιραία ζητά να μάθει τον λόγο για τον οποίον την παράτησε στο Ίδρυμα. Ο Λευτέρης αρχίζει να σκαλίζει την καταγγελία τής πόρνης που εμπλέκει έναν αστυνομικό, ενώ ο Στέφανος ζητά από τον Πέτρο να μείνει μακριά απ' τη γυναίκα του.
Η Στέλλα, που μετά απ’ όσα έγιναν με τον Μηνά πιστεύει ότι βρήκε τη θέση της στη ζωή του, δοκιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη. Το ίδιο δυσάρεστα, όμως, θα νιώσει και ο Λουκάς, όταν, εντελώς απροσδόκητα, ο Βασίλης επιστρέψει στην Κύπρο.
Τη μεγαλύτερη έκπληξη απ' όλους θα νιώσει, όμως, η Κατερίνα, όταν ακούσει από δυο διαφορετικούς ανθρώπους πως όχι μόνο δεν έχει γεννήσει κορίτσια, αλλά υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο όλα δείχνουν ότι είναι γιος της...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !