Tvnea.com ©

ΤΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ #TVNEA

Στατιστικά TVNEA.COM

Άρθρα

Σχόλια

ΤΑ SOCIAL MEDIA

ΤΟΥ TVNEA.COM

  Ανάρτηση απο: Γιώργο Πασχαλίδη Ημερομηνία: 7/22/2017 03:45:00 μ.μ. / Σχόλια : 0

  Ο Μηνάς αντιλαμβάνεται από την αντίδραση της Στέλλας ότι η Νίκη τον απατάει, αλλά δεν της το δείχνει. Ο Αντρέας γνωρίζει τον Πέτρο και την Ελένη. Η Ελένη προσπαθεί να ψαρέψει την Κατερίνα για τη σχέση της με τον Αντρέα, αλλά χωρίς επιτυχία.
  Ο Λουκάς γνωρίζεται με τον Θάνο στη νέα του δουλειά, αλλά δεν του αποκαλύπτει τη σχέση του με την Μαρίνα.
  Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Κατερίνα δεν είναι συμβατή δότρια για τον Γιάννη, ενώ παράλληλα, ζητά  από την Μάγδα να μην πει στους φίλους του πού εργάζεται. Εν τω μεταξύ, η Ελένη αποκαλύπτει στην Κατερίνα ότι την πλησίασε σκόπιμα, για να της πει ότι την ψάχνει το παιδί της.


  Τρίτη 25 Ιουλίου - Επεισόδιο: 18
  Ο Πέτρος και η Μάγδα έρχονται πολύ κοντά. Η Ελένη μιλά ανοιχτά στην Κατερίνα για το παιδί της που την ψάχνει. Η Κατερίνα μένει με τη λανθασμένη εντύπωση πως βρήκε τη μία από τις δύο κόρες της, αποδεσμεύει τον ντετέκτιβ και αποφασίζει να ψάξει μόνη της για την άλλη.
  Παράλληλα, η Μαρίνα, βλέποντας την αγάπη που έχει η Λία για τη χαμένη της κόρη, αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να γνωριστούν με την Ελένη. Η Νίκη, αποφασίζει να μείνει με τον Γιάννη και ζητά από τον Μηνά να μιλήσουν. Η αντίδραση του Μηνά στο άκουσμα της αλήθειας είναι απρόσμενη.  Τετάρτη 26 Ιουλίου - Επεισόδιο: 19
  Η Νίκη ομολογεί στον Μηνά πως έχει σχέση με κάποιον άλλον. Αυτός,  σίγουρος για την αποτυχία τής σχέσης αυτής, της υπόσχεται πως θα την περιμένει να γυρίσει.
  Ο Στέφανος μοιράζεται την ανησυχία του με τον Λουκά, για το ότι η Κατερίνα σταμάτησε την αναζήτηση των παιδιών της. Ο Λουκάς τον πείθει πως το μυστικό τους είναι ακόμα καλά κρυμμένο.
  Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης και η Ράνια προσπαθούν να βρουν τον λόγο που ο Λουκάς απέρριπτε τις αιτήσεις υιοθεσίας τής Μαρίνας.
  Εν τω μεταξύ, η Ελένη ομολογεί στην Κατερίνα πως δεν είναι κόρη της και πως σκοπός της ήταν να τη φέρει σε επαφή με τον γιο της. Η Κατερίνα δεν την πιστεύει και τη διώχνει από τον Οργανισμό.

  Πέμπτη 27 Ιουλίου - Επεισόδιο: 20
  Η Λία πείθει τον Λευτέρη να ερευνήσει ξανά την υπόθεση της νεαρής πόρνης.
  Ο Σάββας μαθαίνει την απόφαση του υφισταμένου του και παίρνει τα μέτρα του.
  Οι ερωτικές στιγμές που ζει η Νίκη με τον Γιάννη, την κάνουν να πάρει πλέον οριστικές αποφάσεις για τη σχέση της με τον Μηνά. Οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες και καθοριστικές για τις ζωές τους. Η Κατερίνα εκτιμά όλο και περισσότερο τον Πέτρο. Η σχέση τους, όμως, προκαλεί την καχυποψία και την οργή τού Γαλανού. Ωστόσο, ο Λουκάς είναι αυτός που θα στήσει τη βρώμικη παγίδα.
  Η Μαρίνα γνωρίζει την Ελένη στην Λία. Έτσι, μητέρα και κόρη συναντιούνται για πρώτη φορά.  Παρασκευή 28 Ιουλίου - Επεισόδιο: 21
  Η Ελένη, που βρίσκει μετά από τόσα χρόνια τη βιολογική της μητέρα, μοιραία ζητά να μάθει τον λόγο για τον οποίον την παράτησε στο Ίδρυμα. Ο Λευτέρης αρχίζει να σκαλίζει την καταγγελία τής πόρνης που εμπλέκει έναν αστυνομικό, ενώ ο Στέφανος ζητά από τον Πέτρο να μείνει μακριά απ' τη γυναίκα του.
  Η Στέλλα, που μετά απ’ όσα έγιναν με τον Μηνά πιστεύει ότι βρήκε τη θέση της στη ζωή του, δοκιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη. Το ίδιο δυσάρεστα, όμως, θα νιώσει και ο Λουκάς, όταν, εντελώς απροσδόκητα, ο Βασίλης επιστρέψει στην Κύπρο.
  Τη μεγαλύτερη έκπληξη απ' όλους θα νιώσει, όμως, η Κατερίνα, όταν ακούσει από δυο διαφορετικούς ανθρώπους πως όχι μόνο δεν έχει γεννήσει κορίτσια, αλλά υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο όλα δείχνουν ότι είναι γιος της...

  icon allbkg

  Tagged with:

  Επομενο αρθρο
  Νεότερη ανάρτηση
  Προηγουμενο αρθρο
  Παλαιότερη Ανάρτηση

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ