Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Το παράπονο από τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

Unknown
0

Μετά από 5 σεζόν στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη με την Ελεονώρα, πέρυσι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ήταν στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη μπροστά από τις κάμερες.


«Ομολογώ πως δεν το πίστευα ότι θα πάω στην εκπομπή της Ελένης. Όταν μου το ανακοίνωσαν, από τη χαρά μου βγήκαμε με τον άντρα μου και τα παιδιά μας στην Πλάκα να το γιορτάσουμε» θυμάται. Ωστόσο, παραδέχεται πως δυσκολεύτηκε να βρει τα πατήματά της. «Με την Ελένη είχα πάρα πολύ τρακ. Έβγαινα στον αέρα και έτρεμα. Δεν βρήκα τα πατήματά μου, αλλά και καμία βοήθεια μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ήμουν ένα νέο μέλος στην ομάδα και ουδείς με βοήθησε, παρά μόνο η Κατερίνα Ζαρίφη. Δεν μετανιώνω, όμως, για τη συνεργασία μου με τη Μενεγάκη. Ήταν δώρο Θεού για μένα, αλλά και το comeback μου μετά την εγκυμοσύνη μου. Έμαθα πολλά. Μπορώ να σου πω ότι με την Ελεονώρα Μελέτη πήρα το τηλεοπτικό μου “πτυχίο”, αλλά με τη Μενεγάκη έκανα “μεταπτυχιακό και διδακτορικό μαζί” μέσα σε μια σεζόν. Αν και δεν το καταλάβαινε, την παρακολουθούσα εξονυχιστικά, ακόμα και στα διαλείμματα της εκπομπής, έμαθα πολλά από την Ελένη».

Από τον Απρίλιο του 2016 και μετά, η Τζωρτζέλα σταματά να εμφανίζεται μπροστά από τις κάμερες. «Αυτό ήταν μια επιλογή της Ελένης Μενεγάκη. Έχουμε δει αρκετά συχνά στην εκπομπή της να αλλάζει τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα της στον τηλεοπτικό αέρα. Στην αρχή με στενοχώρησε, αλλά μετά έπαψε να με ενδιαφέρει γιατί δεν είχα να αποδείξω κάτι. Ο κόσμος που με παρακολουθεί τόσα χρόνια ξέρει ποια είμαι. Το ίδιο και τα τηλεοπτικά στελέχη. Τώρα, όσον αφορά τους πειραματισμούς που κάνει η Ελένη με τους ανθρώπους της εκπομπής της, θεωρώ πως είναι λάθος της. Όταν προσθέτεις ανθρώπους σε μια ομάδα, πρέπει να τους βοηθήσει και η παρουσιάστρια, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ να αφομοιωθούν στην παρέα και να μην κοιτάει ο καθένας την πάρτη του. Η Ελένη τόσα χρόνια έβγαζε μια παρεΐστικη διάθεση, μια ανεμελιά και μια ευθυμία, κάτι που δεν φάνηκε ούτε φέτος αλλά ούτε πέρσι που ήμουν εγώ. Θεωρώ πως η Ελένη πρέπει να κάνει μια εκπομπή που να είναι η χαρά της ζωής, όπως είναι η ίδια, επιλέγοντας κοντά της πρόσωπα που θα τους δώσει χώρο και χρόνο. Δεν μπορεί ξαφνικά κάποιος να μη σου αρέσει και να τον βαριέσαι. Αυτά είναι λάθη και τα λάθη πληρώνονται. Προσωπικά, ήξερα από τον πρώτο κιόλας μήνα πως δεν θα συνέχιζα εκεί».


Η Τζωρτζέλα θυμάται έντονα ένα περιστατικό από την περσινή σεζόν. «Ήταν η μέρα που μάθαμε για το τραγικό δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη. Για την ιστορία, η πρώτη εκπομπή που έκανε αναπαραγωγή σε συνέντευξη του Παντελίδη ήταν η Πρωινή Μελέτη. Ήταν μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Παντελίδης στον Αρναούτογλου, την οποία είχα προτείνει να παίξουμε στον Θέμη Μάλλη, που ήταν τότε ο αρχισυντάκτης μας. Γνώριζα πολλά για τον Παντελή, είχα όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Εκείνη, λοιπόν, την τραγική μέρα του Φεβρουαρίου του 2016 δεν βγήκα ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα. Όταν η αρχισυνταξία μου ανακοίνωσε πως δεν θα είμαι στο πάνελ, δεν μπήκα καν στη διαδικασία να τους πω όσα γνώριζα. Συνειδητοποίησα πως ακόμα και οι ίδιοι δεν ξέρουν ποιον άνθρωπο έχουν πάρει στην εκπομπή. Μάλιστα, εκείνη την ημέρα με πήραν τηλέφωνο συνάδελφοι, οι οποίοι απόρησαν που δεν βγήκα να μιλήσω για τον Παντελή».

 People, Πρώτο Θέμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !