Οι εξελίξεις στους Συμμαθητές...

0
Ο Ανδρέας βρίσκει μια περίεργη ταμπέλα τοποθετημένη στο οικόπεδό του, την ίδια στιγμή που η Αλίκη βρίσκεται επιτέλους απέναντι στην Μαριλένα. Αλλά είναι η Μαριλένα; Ή μια γυναίκα που της μοιάζει; Ο Αλέξανδρος είναι ενθουσιασμένος που ο πατέρας του επιστρέφει στην Ελλάδα για τον γάμο του με την Γκέλυ, εκείνη όμως δεν είναι και τόσο σίγουρη ότι ο πατέρας του θα εγκρίνει τον γάμο τους. Ο Φραγκίσκος κάνει μια σημαντική πρόταση στην Αιμιλία, ενώ και ο Μιχάλης κάνει μια πρόταση στην Κρίστη.

Ο Ανδρέας βρίσκει σύμμαχο την Τάρα στην πεποίθησή του ότι η Μαριλένα είναι ζωντανή και οι ελπίδες του αναπτερώνονται, την ίδια ώρα που η Αλίκη φέρνει την Μαριλένα και τον Δημήτρη να μείνουν στο παλιό της σπίτι. Η Γκέλυ προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο, που επιμένει, να μην πάει μαζί της στην ανάκριση γιατί είναι επικίνδυνο να συλληφθεί και ζητάει και την βοήθεια της Αλίκης.

Ο Ανδρέας είναι σίγουρος ότι βλέπει στο δρόμο τη Μαριλένα και όλοι πιστεύουν ότι έχει τρελαθεί πια τελείως. Ο Άρης έχει ανακαλύψει ότι η ταμπέλα στο οικόπεδο του μπαμπά του ανήκει σε μια εταιρία ξενοδοχείων. Η Κρίστη έχει βρει όλα τα στοιχεία του «μάλλον» πατέρα του Φρίντομ, του Αγαμέμνονα Νανούρη, την ίδια στιγμή που ο Μιχάλης βλέπει στο κινητό της το μήνυμα που της έστειλε ο Φραγκίσκος. Ο Δημήτρης ανησυχεί μήπως χάσει την Μαργαρίτα του (Μαριλένα), ενώ η Αλίκη προσπαθεί να κάνει μια εκ βαθέων συζήτηση με τον γιο της τον Αλέξανδρο και η Ηρώ προσπαθεί να ξαναμπεί στην παρέα των παιδιών. Η Τατιάνα επισκέπτεται τον Ανδρέα παρέα με την Τάρα, για να του εξομολογηθεί όλη την αλήθεια για το ατύχημα...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !