Γιάννης Σπαλιάρας: Θεωρώ υπερβολικό το ότι ο κόσμος μας αντιμετωπίζει σαν ήρωες

Unknown
0


Τον λόγο για τον οποίο συμμετείχε στο Survivor, για την αναγνωρισιμότητα αλλά και για τα χρήματα που έπαιρναν οι Διάσημοι από το ριάλιτι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Σπαλιάρας στο περιοδικό "Λοιπόν".


-Τι σε έκανε να δεχτείς να συμμετάσχεις στο παιχνίδι;

"Δύο πράγματα με έκαναν, να θέλω να πάω, το ένα ήταν το οικονομικό κομμάτι, γιατί είναι γνωστό ότι οι επώνυμοι πληρωνόμασταν με την εβδομάδα και ήταν καλά λεφτά και το άλλο ήταν ότι 3 μήνες πριν είχα «χάσει» τον πατέρα μου και ήθελα να ξεχαστώ από όλο αυτό γιατί νόμιζα ότι θα μου κάνει καλό να αποκοπώ από όλους κι από όλα. Πηγαίνοντας εκεί στην αρχή δε με βοήθησε καθόλου, ήμουν ήδη σοκαρισμένος από το χαμό του πατέρα μου, κι έπαθα δεύτερο σοκ με τις συνθήκες ήταν δύσκολο να τα διαχειριστώ και τα δύο μαζί. Μετά το δεύτερο μήνα ηρέμησα και προσαρμόστηκα".


-Τι δεν έδειξαν οι κάμερες;

"Δεν ήταν πολλά πράγματα που δεν έδειξαν οι κάμερες. Υπήρχαν 1-2 φορές 5 που υπήρχαν εντάσεις και δεν τα έπιασε η κάμερα, γιατί δεν έγραφε σε 24ωρη βάση, αλλά πάνω-κάτω αυτά που είδατε, αυτά έγιναν. Δεν περίμενα τέτοια στήριξη, διάφοροι επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο έβγαιναν με φωτογραφίες μου, σε εκπομπές, στο διαδίκτυο και με στήριζαν αρκετά".


-Γιατί δεν το περίμενες;

"Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο, εγώ είμαι πάντα ίδιος, προφανώς μέσα από το παιχνίδι ο κόσμος κατάλαβε το χαρακτήρα μου. Δεν έχω καταλάβει τι έκανα και με αγαπάνε τόσο πολύ. Ήμουν ο εαυτός μου κι ο κόσμος δε με ήξερε καλά, εκεί βγήκαν κομμάτια της προσωπικότητάς μου που δεν είχαν φανεί. Γενικά κρατάω «μικρό καλάθι» από όλη αυτή τη δημοσιότητα κι όλη αυτή την κατάσταση, γιατί θεωρώ ότι στην Ελλάδα πολύ εύκολα χλευάζουμε έναν άνθρωπο και το ίδιο εύκολα τον λατρεύουμε. Εύκολα μπορεί να σταυρώσουμε κάποιον κι εύκολα να τον θεοποιήσουμε ή να τον ηρωποιήσουμε. Δεν είμαστε ήρωες, είμαστε παιδιά που συμμετείχαμε σ' ένα ριάλιτι, άλλοι για χρήματα, άλλοι για την εμπειρία κι άλλοι για τη δόξα. Θεωρώ υπερβολικό το ότι ο κόσμος μας αντιμετωπίζει σαν ήρωες".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !