Χρήστος Ανθόπουλος: Ο κόσμος έχει ξυπνήσει, βλέπει, κρίνει....

0

Ο Χρήστος Ανθόπουλος έχει αποδείξει μέσα από τις εκπομπές του πως δεν διστάζει να τσαλακωθεί. Πιστεύει πως ο κόσμος έχει ανάγκη από πιο ανάλαφρες εκπομπές με έναν παρουσιαστή όχι τόσο στημένο;


«Νομίζω πως ναι. Εγώ, αν μιλήσω ως τηλεθεατής, μόνο αυτό. θέλω να βλέπω, θεωρώ ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει, βλέπει, κρίνει. Επίσης με τόσα προβλήματα που έχει, τον ενδιαφέρει να δει κάτι ωραίο, να περάσει καλά, να ταυτιστεί με τον καλεσμένο. Να νιώσει ότι και αυτός θα μπορεί να είναι εκεί καινά κάνει χαβαλέ μαζί του. Να μην τον νιώσει απόμακρο, σαν μύθο, όπως γινόταν παλιά» τόνισε στο Mytv.

-Σου αρέσει να κάνεις διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση;

«Πολύ και γι'αυτό είχα αποχή δύο χρονιά μετά το Έεε. Είχα προτάσεις συζητούσα πολλά, αλλά επανήλθα με κάτι δικό μου. Πολύ πιθανόν να κάνω κάτι άλλο στο-μέλλον, όμως όσο μπορώ θέλω να δημιουργώ δικά ρου πράγματα. Είναι ωραίο συναίσθημα, αλλά και δύσκολο. Ξεκινάμε από το μηδέν για να γίνει όλο αυτό: να βρούμε λογότυπο συνεργάτες να το «στήσουμε». Εγώ κάνω αυτή τη δουλειά. Μου αρέσει όλο αυτό, είναι σαν σχολείο. Ξέρω πώς λειτουργεί ο καθένας μέσα στη δουλειά, γιατί έχω περάσει σχεδόν από όλο. από τον ήχο, από τη θέση του υπεύθυνου παραγωγής κ.α. Είμαι τυχερός που το κάνω, γιατί 3Χω μάθει να σέβομαι τον καθένα που κάνει αυτή τη δουλειά και ξέρω πώς , βγαίνει η παραγωγή.»



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !