ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεν πήρε πράσινο φως...


συνεχίζεται η αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης...

Εδώ και καιρό σάς έχω πει πως η σεναριογράφος, Ντέλα Φώσκολου, έχει έτοιμη ,μετά το τέλος του σίριαλ ,Ζωή μου, τη δική της πρόταση, την οποία και είχε καταθέσει στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, η σεναριογράφος με τον παραγωγό της, πήγε το σενάριό της και σε άλλα κανάλια .

Πρόκειται για μια δραματική ,καθημερινή σειρά που ακούει στο όνομα Κόκκινη γραμμή .Τι εξελίξεις ,όμως, έχουμε γύρω από αυτή τη...γραμμή και πώς έχουν τα δεδομένα για το νέο εγχείρημα της επιτυχημένης δημιουργού; Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μου, τα κανάλια που είχαν στα χέρια τους την πρόταση, τελικά δεν έδωσαν στη σεναριογράφο πράσινο φως , κι έτσι η αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης συνεχίζεται. Βέβαια, πρέπει να σημειώσω πως τα στελέχη έδωσαν ''όχι'' διότι τελικά προτίμησαν να εντάξουν μυθοπλασία που είναι βασισμένη σε ξένα φορμάτ, ενώ αναφορικά με τον Σκάι, εκείνος αποφάσισε ως γνωστόν να μην επενδύσει καν σε μυθοπλασία, οπότε καταλαβαίνετε πως εκ των πραγμάτων έμεινε εκτός τόσο η Κόκκινη γραμμή όσο και άλλα,πολλά σίριαλ που έφτασαν στα γραφεία του.

Η Ντέλα Φώσκολου,λοιπόν, και η Κόκκινη γραμμή της ,με τα δεδομένα αυτά, περιμένουν ακόμη μια απάντηση. Όπως πληροφορούμαι, ένας μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός της Κύπρου έχει λάβει τώρα στα χέρια του την πρόταση ,και αναμένεται στο προσεχές διάστημα να αποφασίσει αν θα την εντάξει στο πρόγραμμα ή όχι.

Εν αναμονή...


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: