Στέφανος Κωνσταντινίδης: Δε θέλω να με αναγκάζουν να κάνω ίντριγκα για να ανέβουν τα νούμερα!


Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο la biri biri:


«Ολοκληρώθηκε η σύμβαση με τον Ant1, και είμαστε σε συζητήσεις. Έχω μια αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά, έχω βάλει τους στόχους μου και όλα καλά. Οι τηλεοπτικοί χρόνοι είναι πολύ γρήγοροι. Δεν είπα ότι θέλω να γίνω μόνο παρουσιαστής, είπα ότι επειδή δουλεύω 17 χρόνια στην τηλεόραση, έχω κάνει πολλά χρόνια πάνελ στην τηλεόραση, έχω κάτσει σε αυτό το θρανίο, και νομίζω ότι αυτό το πράγμα δεν με γεμίζει πλέον, αυτού του είδους το πάνελ και το lifestyle...»

Και συνέχισε: «Tο να ασχολείσαι με τους ίδιους και με τους ίδιους με κούρασε, τα χαμηλότερα νούμερα τα κάνει ο τραγουδιστής που γεμίζει μαγαζιά. Δεν θέλω τον Στέφανο που θα βγει και θα τα χώσει, θέλω η ψυχούλα μου να είναι καλά, να έχω βρει το κέντρο μου, δε θέλω το θρανίο, δε θέλω τον Στέφανο να τα χώσει τελείωσε αυτό... δε θέλω να με αναγκάζουν να κάνω ίντριγκα για να πάρουμε άλλα 5% τηλεθέασης...»

Και κατέληξε: «Τα λεφτά της τηλεόρασης είναι πλέον συγκεκριμένα, δεν είναι τα παλιά τα λεφτά, νομίζω ότι θα τα βρω και εκτός τηλεόρασης ή και πίσω από τις κάμερες...».

Δείτε τι άλλο είπε!


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: