Κι άλλη εκπομπή στήνει το Ε - Αυτή είναι η παρουσιάστρια...


Το Ε ,σε συνέχεια της προσπάθειάς του να εντάσσει νέο ,φρέσκο πρόγραμμα τα καλοκαίρια, θα
βγάλει στον αέρα και αυτό το καλοκαίρι νέες εκπομπές.Αυτό τον Αύγουστο, λοιπόν, το κανάλι θα βγάλει συνολικά 4 νέα προγράμματα.

Καθημερινά στις 11 το πρωί η Τζωρτζέλα Κόσιαβα και η παρέα της θα μας καλημερίζουν μέσα από το ''Μάτσες Μούτσες'' .Επίσης, καθημερινά στις 4 το απόγευμα, τη σκυτάλη θα παίρνει η παρουσιάστρια,Μαρία Ένεζλη, με το ''Summergram''.

Ωστόσο, το κανάλι, πέρα από το καθημερινό θα εντάξει φρέσκο πρόγραμμα και τα Σαββατοκύριακα. Έτσι, και εκεί θα δούμε άλλες 2 καινούργιες εκπομπές. Η μία θα έχει παρουσιάστρια την Εύη Βατίδου, που πρώτοι σας αποκαλύψαμε ότι επιστρέφει μέσα από το Ε ,και η οποία θα αναλάβει το ''Summerstyle'' που θα βγαίνει στον αέρα στις 4 το απόγευμα.

Ποια είναι ,όμως, η 2η νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου που στήνει το Ε και που μέχρι τώρα δεν είχε γίνει γνωστή; Η Όλγα Λαφαζάνη ,λοιπόν, που πέρυσι μαζί με τον Αϊβάζη ανέλαβε το ''Πρωινούλι'', επιστρέφει στον σταθμό, κι από το Σάββατο 5 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, θα μας καλημερίζει μέσα από την εκπομπή, ''Summer Weekend'', που θα ολοκληρώνεται στις 2 το μεσημέρι.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: