Κώστας Αποστολίδης: Δεν είμαι ο εύκολος άνθρωπος για τους δημοσιογράφους....

Unknown
0


Τον λόγο για τον οποίο σκόπιμα απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του, εξομολογείται σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Αποστολίδης στο περιοδικό Λοιπόν.


-Δίνετε την εντύπωση ότι θέλετε να απέχετε από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι αλήθεια;

"Δεν είναι σωστό να απέχω όταν κάνω μια δουλειά που έχει να κάνει με την έκθεση μου στο κοινό. Οφείλω να είμαι πιο κοντά και με άλλους τρόπους. Δεν είμαι ο εύκολος άνθρωπος για τους δημοσιογράφους, το οποίο δεν το φέρω ως τιμή και καμάρι μου, αλλά ως πρόβλημα μου. Αν δεν έχω να πω κάτι προτιμώ να το βουλώσω, θα αρνηθώ να βγω σε μία εκπομπή, σε μία συνέντευξη. Έχει να κάνει με το πως οι συνάδελφοι μου μέσα στα χρόνια συμπεριφέρονται σε σχέση με το σύστημα αυτό. Κάποιοι θεωρούν υποχρέωση τους ότι πρέπει να κάνουν δημόσιο θέαμα την προσωπική τους ζωή, δεν ξέρω με ποιο στόχο, τους ικανοποιεί, τους αρέσει; Αν τους αρέσει μπράβο. Με τρομάζει το να κάνω δημόσιο θέαμα τη βάπτιση του παιδιού μου ή οποιαδήποτε προσωπική ή οικογενειακή στιγμή, που συμπεριλαμβάνει τα μέλη της οικογενείας μου, τους φίλους μου, το θεωρώ ανήθικο, δεν έχω κανένα δικαίωμα να το κάνω για τις ζωές άλλων που δεν έχουν καμία τέτοια επιλογή. Πάντα ήμουν, και είμαι απολύτως κάθετος ενάντια σε κάτι τέτοιο. Αυτή ήταν η πίστη και η θέληση μου".


-Ποια ήταν η δύσκολη στιγμή που κάλεσε η ζωή να αντιμετωπίσετε;

"Τα δύσκολα ούτε στον εαυτό, μου δεν τα παραδέχομαι όταν τα ζω. Ήταν διάφορες στιγμές δύσκολες. Δύσκολη στιγμή ήταν πριν ένα χρόνο η απώλεια της μητέρας μου, πριν από κάποια χρόνια ο χωρισμός μου από τον πρώτο μου γάμο, υπήρχαν δύσκολες στιγμές προσωπικά και επαγγελματικά. Τη δυσκολία την ένιωσαν ένας, δύο δικοί μου άνθρωποι και φίλοι μου που με ξέρουν καλά".


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !