Πάνος Μεταξόπουλος: «Δεν μπορώ να έχω μία άποψη και να μην την εκφράσω»

0
Για το So You Think You Can Dance, στο οποίο είναι κριτής, αλλά και για όσα είπε για την παρουσία της Ελένης Φουρέιρα στην κριτική επιτροπή,  μίλησε στη Real, ο Πάνος Μεταξόπουλος.


Ποιο ήταν το επίπεδο των συμμετεχόντων φέτος στο «So you think you can dance»; 
«Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι πολλά από τα παιδιά δεν είχαν πάει καν σε σχολή, δούλευαν μόνα τους στο σπίτια τους και είχαν φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο. Φαντά-σου αυτά τα παιδιά να τα είχε πιάσει κάποιος από μικρή ηλικία, να είχε δει το ταλέντο τους και να τα είχε βάλει στον κόσμο του χορού από το σχολείο. Αν σε αυτή τη χώρα όλα λειτουργούσαν διαφορετικά και αγκαλιάζαμε τα παιδιά μας από μικρά, άλα θα ήταν αλλιώς. Σκέψου πόσα ταλέντα χάνει άδικα ή Ελλάδα επειδή δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε»

Αρχικά είχατε κάποιες στάσεις για τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στο σόου.
«Εγώ είμαι άνθρωπος σοβαρός. Δεν μπορώ να έχω μία άποψη και να μην την εκφράσω.. Την ίδια άποψη που είχα εκφράσει για την Ελένη Φουρέιρα είχα και για τον Γιάννη Μελισσανίδη. Ποτέ, όμως μην κρίνεις κάποιον από την εικόνα. Δεν γνώριζα, για παράδειγμα, ότι ο Ιωάννης από την ώρα που έκανε ενόργανη γυμναστική, έκανε και κλασικό μπαλέτο. Από την άλλη, η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να μην έχει τελειώσει την ακαδημία μπαλέτου που έχω τελειώσει εγώ, αλλά χορεύει πολλά χρόνια στο είδος που λέγεται commercial και μπορεί να κρίνει έναν χορευτή από αυτή την οπτική. Οταν βρεθήκαμε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι, κατάλαβα ότι ο καθένας είναι σε αυτή τη θέση για συγκεκριμένο λόγο. Για εμένα ήταν πολύ ωραίο και χαίρομαι πραγματικά που είχα δίπλα μου αυτούς τους ανθρώπους. Ακόμη και ο Κωνσταντίνος Ρήγος ήταν διαφορετικός, καθώς δεν βλέπει τον χορό από τη ματιά που τον βλέπω εγώ. Εχει φτάσει σε άλλο επίπεδο σκηνοθεσίας. Εγώ τελικά ήμουν ο πιο παραδοσιακός εκεί μέσα»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !