Ο "Ζορμπάς" χόρεψε στην πατρίδα του την Πιερία!

 Αν φέτος είναι να δείτε μια καλοκαιρινή παράσταση, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δείτε την υπερπαραγωγή ,«Ζορμπάς».

Η παράσταση στο αρχαίο θέατρο του ΔΙΟΝ  αρχίζει. Εντυπωσιακά σκηνικά, που συνδυάζουν στεριά και θάλασσα μέσα από τη σύζευξη ενός καταστρώματος πλοίου μιας προκυμαίας στον Πειραιά ,την πλατεία, και την παραλία του χωριου στην Κρήτη.Μια μεγάλη παραγωγή για τα ελληνικά πλέον δεδομένα, με εκπληκτικά ,επαναλαμβάνω, σκηνικά αλλά και εντυπωσιακές ερμηνείες, που μιλά κατευθείαν στην καρδιά του θεατή, καθώς ο Ζορμπάς είναι μία παρορμητική φυσιογνωμία και φτιαγμένος να δηλώνει την αγάπη για τη ζωή αλλά φυσικά και το πάθος.

Πρώτο βιολί ο Γρηγόρης Βαλτινός στον επικό ρόλο του Αλέξη Ζορμπά, ο Μέμος Μπεγνής στον αφηγηματικό και οργανικά συνεκτικό ρόλο του συγγραφέα (Νίκου Καζαντζάκη), η Ταμίλα Κουλίεβα στον ρόλο της Γαλλίδας ιερόδουλης μαντάμ Ορτάνς, η Ναταλία Δραγούμη στον ρόλο της ελκυστικής χήρας, ο Τάκης Παπαματθαίου στον χιουμοριστικό ρόλο του Μιμυθού,ο Νίκος Βερλέκης στον ρόλο του αυστηρού κρητικού πατέρα ,και πολλών ακόμη ηθοποιών που αναφέρονται στους συντελεστές της παράστασης.

Καθηλωτική παράσταση …Άρεσε πολύ στο κοινό και φάνηκε από τις αντιδράσεις του!

Για επικοινωνία μαζί μου Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis Ακολουθήστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea Ακολουθήστε στο Instagram:pasxalidis_giorgosΣτείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]