ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ: Έρχεται ξανά η σειρά με καινούργια επεισόδια; - Η επίσημη ανακοίνωση


  Το ΡΕΤΙΡΕ του MEGA είναι ίσως από τις πιο επιτυχημένες αλλά και διαχρονικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Η σειρά ήταν στον αέρα για 2 σεζόν, από το 1990 έως και το 1992, κι έφερε
την υπογραφή του Γιάννη Δαλιανίδη, ενώ ήταν σε παραγωγή του Δημήτρη Τσεμπελή.

Τις τελευταίες ώρες κι έπειτα από σχετική δήλωση του Παύλου Ευαγγελόπουλου, πρωταγωνιστή του Ρετιρέ, ότι δεν θα συμμετείχε σε ένα ριμέικ, υπάρχουν φήμες ότι το σίριαλ επιστρέφει. Ο παραγωγός με επίσημη ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει :

Ο παραγωγός της επιτυχημένης σειράς, «Ρετιρέ» , κύριος Δημήτρης Τσεμπελής σε απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με το σήριαλ, δηλώνει πως δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση σε κανέναν καλλιτέχνη που συμμετείχε στη σειρά, ώστε να την αρνηθεί και δημοσίως. Ωστόσο, όντως έχουν γίνει ανεπίσημες συζητήσεις με τους παλιούς συντελεστές, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων. Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείει την πιθανότητα να ξαναδούμε το Ρετιρέ σύντομα στις οθόνες μας, ανανεωμένο και ακολουθώντας τον παλμό της σύγχρονης κοινωνίας, όπως ακριβώς έγινε και στη δεκαετία των 90’s. 

Ο παραγωγός, που διατηρούσε για χρόνια στενή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον Γιάννη Δαλιανίδη, σημειώνει πως όντως υπήρξε η ψυχή της σειράς. Παρόλα αυτά έχει την πεποίθηση, όπως έκανε και ο Δαλιανίδης σε όλες τις δουλειές του, πως υπάρχουν πολλοί νέοι καλλιτέχνες, ικανοί να συνυπάρξουν με βασικούς συντελεστές-πρωταγωνιστές που άφησαν εποχή στο Ρετιρέ.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: