Γιώργος Χρυσοστόμου: «Είχαμε εμπιστοσύνη ο ένας στην αισθητική και στις ικανότητες του άλλου»


Όταν βάζει τα χέρια του στις τσέπες του ο Γιώργος Χρυσοστόμου τι νιώθει; Τι απαντά ο ηθοποιός;


«Παραίτηση νιώθω όταν το κάνω αυτό. Αισθάνομαι παραιτημένος αν το αναλύσω ψυχολογικά. Όμως δεν τα βάζω συχνά. Μου αρέσει να τα βάζω για να πληρώσω ένα γεύμα, για παράδειγμα» τόνισε στo Big Fish.

-Περιμένατε αυτή την ανταπόκριση για την παράσταση;

«Υπήρχε ένα πετάρισμα στο στέρνο, το οποίο είχε θετικό πρόσημο. Δεν είχε πανικό αλλά μία αίσθηση «Χριστέ μου, τι θα γίνει». Είχαμε εμπιστοσύνη ο ένας στην αισθητική και στις ικανότητες του άλλου και τρίτο και τέταρτο μάτι για να κρατάνε τα μπόσικα και να μην ξεφύγει κάτι, αλλά υπήρχε μια φλογίτσα ότι θα πάει πολύ καλά. Όταν μάθαμε ότι η πρώτη προπώληση ήταν στα 1.000 εισιτήρια, χαρήκαμε πολύ.»

-Το να ταξιδεύει με μια παράσταση σε όλη την Ελλάδα έχει μεγάλη διαφορά;

«Εγώ δεν βρίσκω διαφορές μεταξύ αθηναϊκού κοινού και περιφέρειας, αλλά στην αίσθηση της παράστασης. Έχει την αίσθηση «θα βγω στη γύρα να σας πω μια ιστορία». Ακόμη και το πιο κουλτουριάρικο πράγμα να παρουσιάσεις είναι διαφορετικό, είναι άλλη η συνθήκη ακόμη και για τους ηθοποιούς. Όλο αυτό βγάζει κάτι πρωτογενές και πρωτόγονο και από τις δύο πλευρές και το λέω με πολύ καλή πρόθεση. Και' στην Αθήνα, όμως, στον ίδιο χώρο κάθε βράδυ και πάλι διαφορετικό είναι. Υπάρχουν και μέρες που λες «κατέβηκαν οι Σουηδοί». Αυτό που με εξιτάρει πιο πολύ και αφορά τη συγκεκριμένη περιοδεία»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: