Το συγκινητικό μηνυμα του Σάκη Τανιμανίδη

Unknown
0

Όλο αυτόν τον καιρό το Survivor ήταν η συντροφιά πολλών ανθρώπων. Όμως ακόμα και τα πιο ωραία πράγματα κάποια στιγμή σταματάνε.


Μέτα από πέντε μήνες λαμπρής παρουσίασης του Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές, όσους βοήθησαν άλλα και τους παίχτες. Ο παρουσιαστής δημοσιεύεσαι στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το συγκινητικό του μήνυμα συνοδεύοντας το από μια φωτογραφία.


"Το πιο παραμυθενιο ταξιδι χθες εφτασε στο τελος του! Η ξεφρενη χρονια του Survivor τελειωσε, με νικητη τον ανθρωπο που το αξιζε περισσοτερο!

Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειναι το μοναδικο πραγμα που γυριζει απο χθες το βραδυ στο μυαλο μου. Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους τους παικτες που με τις 25 μοναδικες τους προσωπικοτητες καταφεραν να ολοκληρωσουν ενα δυσκολο ταξιδι.


Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους τους ανθρωπους που δουλεψαν για το Survivor, εδωσαν ψυχη και σωμα για να τα βγαλουν περα και με την παρουσια τους εκαναν τη δικη μου δουλεια πολυ πιο ευκολη.


Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ομως πανω απο ολα σε εσας που με την αγαπη σας του δωσατε την αξια που απεκτησε και για μια ακομα φορα με βοηθησατε να κανω τα ονειρα μου πραγματικοτητα.
Μια νοσταλγια υπαρχει ηδη στον αερα, αλλα οπως σας ειχα πει οταν ειχε τελειωσει και το World Party...χαμογελαστε, γιατι οταν κατι τελειωνει, κατι καινουργιο ξεκιναει!


Καλο Καλοκαιρι"



Το πιο παραμυθενιο ταξιδι χθες εφτασε στο τελος του! Η ξεφρενη χρονια του Survivor τελειωσε, με νικητη τον ανθρωπο που το αξιζε περισσοτερο! Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειναι το μοναδικο πραγμα που γυριζει απο χθες το βραδυ στο μυαλο μου. Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους τους παικτες που με τις 25 μοναδικες τους προσωπικοτητες καταφεραν να ολοκληρωσουν ενα δυσκολο ταξιδι. Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους τους ανθρωπους που δουλεψαν για το Survivor, εδωσαν ψυχη και σωμα για να τα βγαλουν περα και με την παρουσια τους εκαναν τη δικη μου δουλεια πολυ πιο ευκολη. Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ομως πανω απο ολα σε εσας που με την αγαπη σας του δωσατε την αξια που απεκτησε και για μια ακομα φορα με βοηθησατε να κανω τα ονειρα μου πραγματικοτητα. Μια νοσταλγια υπαρχει ηδη στον αερα, αλλα οπως σας ειχα πει οταν ειχε τελειωσει και το World Party...χαμογελαστε, γιατι οταν κατι τελειωνει, κατι καινουργιο ξεκιναει! Καλο Καλοκαιρι #Survivorgr #ThankYou #DontStopDreaming #DenPerigrafwAllo
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !