Αποκλειστικό: Αυτά που δεν είπε ο Γιάννης Λάτσιος στη συνάντηση!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μία ανακεφαλαιωτική συζήτηση είχε χθες το tvnea.com με πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 για να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε όλα αυτά τα οποία έχουν ακουστεί τις τελευταίες δύο μέρες.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες,την ελληνική εκδοχή του οικογενειακό κυριακάτικου σόου θα το παρουσιάσουν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς. Οι δύο τους ακόμα δεν έχουν δεχθεί επίσημα πρόταση,αλλά το κανάλι τους θέλει πολύ και οι ιθύνοντες πιστεύουν πως δεν θα αρνηθούν την πρόταση. Αυτό επιβεβαιώνει 100% αυτό που σας γράψαμε το βράδυ της Τρίτης αποκλειστικά για σύμπραξη του Νίκου και της Ζέτας τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σχεδόν σίγουρο είναι και ότι η Μαρία Μπεκατώρου θα αναλάβει το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι στη ζώνη των 6 με τίτλο ¨Still Standing¨. Αυτό είναι κάτι που επίσης σας το γράψαμε πρώτοι προχθές την ώρα που όλοι υποστήριζαν ότι για αυτή τη θέση ¨κλειδώνει¨ ο Νίκος Μουτσινάς.

Δεν είναι οριστικό,αλλά όλα δείχνουν πως στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακο στο 10 με 1 θα βρεθεί η Δούκισσα Νομικού. Ο Γιάννης Λάτσιος την πιστεύει πολύ και θεωρεί ότι ήρθε η ώρα για το νέο μεγάλο βήμα. Χθες γράφτηκε πως η καινούργια εκπομπή θα θυμίζει αρκετά το ¨Joy¨ και θα έχει πολλά εμπορικά θέματα. Κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά από το κανάλι. Το πρόγραμμα θα είναι ένα νεανικό μαγκαζίνο με στόχο την υψηλή τηλεθέαση στη συγκεκριμένη πολύπαθη ζώνη.

Τέλος,τελικά φαίνεται πως το slot 4 με 6 ¨κλειδώνει¨ επαναλήψεις. Ο ΑΝΤ1 μέχρι πριν 10 μέρες επιθυμούσε τη δημιουργία νέου προγράμματος,αλλά τελικά το υψηλό budget των 3 νέων ακριβών παραγωγών (Παρθένα Ζωή,Nomads,Sunday take nightaway) δεν το επιτρέπουν. Ο Γιάννης Λάτσιος εκτιμά πολύ την αξία της ¨ταινιοθήκης¨ και μάλιστα δεν δίστασε να έρθει και σε αντιπαράθεση στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους την Τετάρτη,όταν αμφισβητήθηκε η δυναμική και η αξία του Κωνσταντίνου και Ελένης. Φυσικά μην εκπλαγούμε αν δημιουργηθεί και εκπομπή που θα ασχολείται με το ¨Nomads¨,όπως έγινε με το ¨Survivor Πανόραμα¨. Κάτι τέτοιο δεν είναι στα σχέδια και δεν μπορεί κανείς να προβλέψει την ύπαρξη αυτού του project,αν πρώτα δεν γνωστοποιηθεί το πόσο πετυχημένη ή όχι πορεία θα έχει το νέο ριάλιτι επιβίωσης.

Τέλος,να σημειώσουμε πως όλες οι  αποφάσεις πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !