Δεν θα υπάρξουν θεματικά κανάλια....


Στην υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης, που θα προσδιορίζει των αριθμό των τηλεοπτικών
αδειών σε 7, μετά από την απόφαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, θα προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση, προκειμένου η διαδικασία να τρέξει με τους ταχύτερους ρυθμούς.Καλά πληροφορημένες πηγές από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής ,τόνιζαν στο Νewpost.gr πως το επόμενο στάδιο είναι το υπουργείο να στείλει ερώτημα προς το ΕΣΡ σχετικά με την τιμή εκκίνησης. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως με τις επτά άδειες ουσιαστικά καλύπτεται το φάσμα, μέσω των γενικών αδειών, αφήνοντας έξω από «τηλεοπτικό παιχνίδι» τις θεματικές άδειες, τις οποίες στόχευε να συμπεριλάβει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής σε μετέπειτα διαγωνισμό. Είναι σαφές πως η συζήτηση για τις περιφερειακές άδειες αναμένεται να ξεκινήσει σε μεταγενέστερο χρόνο. 

Οι ίδιες πηγές από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής υπενθυμίζουν την καθυστέρηση 7,5 μηνών του ΕΣΡ για τον καθορισμό των αδειών τη στιγμή που το υπουργείο στο ίδιο χρονικό διάστημα είχε ολοκληρώσει το διαγωνισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του ΕΣΡ θα συναντήσει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να προχωρήσει τάχιστα η διαδικασία.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: