Η Κατερίνα Στανίση βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Επιτέλους Σαββατοκύριακο και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για το ελληνικό πεντάγραμμο σήμερα αλλά και για τις εξόδους της τα βράδια, οι οποίες όπως λέει είναι μετρημένες στα δάχτυλα...


«Σήμερα και οι μέτριοι τραγουδιστές μεσουρανούν» είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Δίνουμε πολύ σημασία στην εμφάνιση, και όχι τόσο στην ουσία, ένα σουξεδάκι κάνεις και γίνεσαι κάποιος. Έχουν εγκλωβιστεί οι τραγουδιστές στην εμφάνισή τους, αλλά δεν φταίνε οι τραγουδιστές για αυτό, αλλά οι άλλοι που τους βλέπουν ως μιας χρήσεως. Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος έχει στραφεί στην παράδοση, στα λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.

Έφτασα ως εδώ με τα ραδιόφωνα μια φορά. Πήρα τηλέφωνο, δεν ήξεραν ποια είμαι, λέω άλλες τραγουδίστριες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, μόνο τρεις; Μου λέει μια κοπέλα, μας έιπαν να παίζουμε 10 φορές αυτή την τραγουδίστρια! Από τότε έχω να βγω έξω, από τότε που είχα πάει να δω τον Παντελίδη! Δεν πολυβγαίνω, αλλά όταν το κάνω, γυρνάω όλα τα μαγαζιά, γυρνάω στις 9 το πρωί σπίτι!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]